www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > Wireless Receiver & Transceiver Plug-ins > Wireless Receiver & Transceiver Discussion > RFXCOM Plug-In (3P)

RFXCOM Plug-In (3P) Discussion area for the RFXCOM 3rd party plug-in.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old November 14th, 2017, 09:39 PM
GadgetBoySI's Avatar
GadgetBoySI GadgetBoySI is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Mar 2009
Location: New York
Posts: 295
Starting over?

I have the RFXrec433 and the RFXCOM Plug in. Over the years, I've added a number of temp and weather sensors and I think I have may have a bad sensor and/or mismapped inputs. I'd like to just start over from scratch and re-add the sensors back into Homeseer.

Is it as easy as deleting all the devices and then uninstalling and reinstalling the plugin?

Jim
__________________
LazyAutomation
www.lazyautomation.com

la·zy [ley-zee] - Resistant to work or exertion; disposed to idleness.
au·to·ma·tion [aw-tuh-mey-shuh n] - The automatic operation or control of equipment, a process, or a system.

HS3Pro / HSTouch / JRMC 19 / Gizmo / M-Audio Delta 410 / 5 Zone Whole House Audio / UPB / ZWave / RFXCOM / Windows 7 HTPC / Ceton InfiniTV w/Xbox Extenders / W800
Reply With Quote
  #2  
Old November 15th, 2017, 05:47 AM
b_weijenberg b_weijenberg is offline
OverSeer
 
Join Date: Oct 2003
Location: Netherlands
Posts: 2,910
A delete of the devices will be enough, no need to reinstall the plug-in.
Reply With Quote
  #3  
Old November 15th, 2017, 06:47 AM
GadgetBoySI's Avatar
GadgetBoySI GadgetBoySI is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Mar 2009
Location: New York
Posts: 295
Quote:
Originally Posted by b_weijenberg View Post
A delete of the devices will be enough, no need to reinstall the plug-in.
Even better! Thanks!
Reply With Quote
  #4  
Old February 11th, 2018, 12:26 PM
GadgetBoySI's Avatar
GadgetBoySI GadgetBoySI is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Mar 2009
Location: New York
Posts: 295
I deleted all temperature and weather devices and re-sync'd them with the plug-in and everything is working great - for that stuff.

I'm having issues pairing X10 security devices (both motion and DS10) and X10 motion sensors (such as the old Hawk devices).

For the X10 security sensors I'm going to RFXCOM>SECURITY SENSORS and the only item available to add is a "Virtual Security Sensor" after triggering any of my modules.

For the X10 motion sensors, I have the motion sensor set to A1, and I set up a device with that code in the device setup, and I am not seeing HS receive a signal whatsoever in the log.

Any idea on where to start?

Thanks,
Jim
Reply With Quote
  #5  
Old February 12th, 2018, 09:21 AM
b_weijenberg b_weijenberg is offline
OverSeer
 
Join Date: Oct 2003
Location: Netherlands
Posts: 2,910
US X10 operates at 310MHz and is not received by the 433.92MHz RFXrec433
Reply With Quote
  #6  
Old February 13th, 2018, 06:35 AM
GadgetBoySI's Avatar
GadgetBoySI GadgetBoySI is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Mar 2009
Location: New York
Posts: 295
Really? I could have sworn I was using X10 with this previously - that would only apply to devices and not X10 security sensors, correct?

I have an old W800 laying around. I believe this plugin supports that hardware? Perhaps time to dust that off...
Reply With Quote
  #7  
Old February 13th, 2018, 07:59 AM
langenet's Avatar
langenet langenet is offline
OverSeer
 
Join Date: May 2003
Location: Ottawa, Ontario, Canada
Posts: 2,624
Yes the plugin supports the W800. I still use it to support DS10 security devices and a couple of X-10 motion detectors.

Robert
__________________
HS3PRO 3.0.0.435 as a Fire Daemon service, Windows 2016 Server Std Intel Core i5 PC HTPC Slim SFF 4GB, 120GB SSD drive, WLG800, RFXCom, TI103,NetCam, UltraNetcam3, BLBackup, CurrentCost 3P Rain8Net, MCsSprinker, HSTouch, Ademco Security plugin/AD2USB, various Oregon Scientific temp/humidity sensors, Z-Net, Zsmoke, Aeron Labs micro switches, Amazon Echo Dot, WS+, WD+ ... on and on.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Starting over; which way to go? DotCom Editor HomeSeer General Discussion Area 12 February 6th, 2012 08:44 AM
Starting over scotthpdx Security System Discussion 2 March 6th, 2009 08:45 PM
Starting over Bill Brower HomeSeer Z-Wave Plug-in 5 February 8th, 2009 11:39 AM
IR starting over. How-to? Best way? Stef ADIOcelot 2 July 11th, 2007 07:55 AM
So if I am just starting out djnrook HomeSeer Z-Wave Plug-in 6 January 16th, 2004 05:16 PM


All times are GMT -4. The time now is 07:40 PM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC