www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > 3rd Party Plug-Ins/Scripts > Plug-ins by Author > Click Here for List of Author Forums > HiTec Homes Plug-Ins > VWS

VWS Discussion area for the VWS (Virtual Weather Station) plug-in by Hi-Tec Home

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old May 20th, 2014, 10:06 AM
Rick Tinker's Avatar
Rick Tinker Rick Tinker is offline
OverSeer
 
Join Date: Dec 2002
Location: Maryland
Posts: 3,414
HS Logo Cannot Change Devices

Larry,

Any status on the issue of the devices being changed and losing all connection to the plug-in?

As a recap - if you change the location or name of a VWS device, the plug-in stops talking to it.

Information stored in the Plug-In Extra Data storage should be used to help the plug-in find its devices at startup so that it can keep the device reference IDs for updates - this allows the plug-in to work no matter what happens to the device, other than being deleted!

I have had no updates on my devices since May 5th when I changed their location settings.
Reply With Quote
  #2  
Old May 21st, 2014, 10:57 AM
lpitman's Avatar
lpitman lpitman is offline
Seer Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Colorado Springs
Posts: 936
Quote:
Originally Posted by Rick Tinker View Post
Larry,

Any status on the issue of the devices being changed and losing all connection to the plug-in?

As a recap - if you change the location or name of a VWS device, the plug-in stops talking to it.

Information stored in the Plug-In Extra Data storage should be used to help the plug-in find its devices at startup so that it can keep the device reference IDs for updates - this allows the plug-in to work no matter what happens to the device, other than being deleted!

I have had no updates on my devices since May 5th when I changed their location settings.
No update yet, I must take the time to learn Plug-IN Extra Data concept first.
__________________
-Larry

A member of "The HA Pioneer Group", MyWebSite

WHS 2011 Server - SageTV, HS 2.2.29 with 9TB Shared Hard Disk.

Plugins:
Ocelot, MitsubishiTV, DenonAVR, DirecTV, DVDMovies, HAI-Thermostat, HAI, Hauppauge, lrpSpeak, MediaPlayer, Rain8Net, Sprinklers, UIRT, VWS.

Hardware:
Intel 3.0Ghz CPU with 12Gb. Ram and 2Tb SATA HD. Davis Inst. VantagePro II, AB8SS, Rain8Net, RC80 Thermostat, OmniProII, Ocelot, X10, UPB, HD-200 Extenders.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to change house codes for UPB devices joegrace13 HomeSeer UPB Plug-In (Beta) 4 June 30th, 2010 01:51 PM
Add / Change devices (and or) icons ?? dem5867 UltraMon HSPI 1 August 11th, 2008 08:43 PM
Not getting change on status devices sponnath MCS Temperature 13 March 11th, 2008 10:10 PM
Change location of security devices? robert1 W800 RF Receiver (3P) 1 August 27th, 2005 11:44 PM


All times are GMT -4. The time now is 08:23 AM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC