www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > HomeSeer Products & Services > HomeSeer Software > MyHS Remote Access Service

MyHS Remote Access Service Discussions regarding myHomeSeer Remote Access Service

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old October 26th, 2017, 11:45 PM
Faz Faz is offline
Seer
 
Join Date: Feb 2016
Location: Western Australia
Posts: 20
Guest User account to my homeseer

Hi, I am assisting a developer with an application and he requires access to my homeseer so he can test against some of my Fibaro devices.

I'd like to give him limited access just enough to switch on and off devices but not to mess with the system.

Can I do this some-how?

I created another account and gave it access but not sure how this works remotely?

Cheers
Tom
Reply With Quote
  #2  
Old October 27th, 2017, 03:11 AM
Faz Faz is offline
Seer
 
Join Date: Feb 2016
Location: Western Australia
Posts: 20
OK so I signed up for My Homeseer Premium and created a new account - now when I use those credentials to log in it logs in as my Admin!

I cant have this as I need to limit access to simply seeing devices and manually controlling them.

Please help.

Cheers
Tom
Reply With Quote
  #3  
Old October 29th, 2017, 09:17 PM
Faz Faz is offline
Seer
 
Join Date: Feb 2016
Location: Western Australia
Posts: 20
Complete waste of money....... whats the use of multiple account logins if when logging in with a restricted user it opens up with the Admin users account?

Am I missing something here?
Reply With Quote
  #4  
Old October 29th, 2017, 11:14 PM
Krumpy's Avatar
Krumpy Krumpy is offline
Seer Master
 
Join Date: Apr 2001
Location: Minneapolis, MN
Posts: 1,209
Rater than throwing a fit, how about showing us or proving details in terms of how your user set up is? It is general common curtesy to provide information such that people can help you. Failure to do that results in people ignoring you as they typically do not want to bother.

Forget about myHS for now, and try local log in to see end results. Keep in mind that you may need to configure HS such that it will prompt for credentials on local networks. By default, if I recall, it does not request credentials on local subnet.

I have never bothered with a guest account, but willing to help if I can.
Reply With Quote
  #5  
Old October 31st, 2017, 08:27 PM
Faz Faz is offline
Seer
 
Join Date: Feb 2016
Location: Western Australia
Posts: 20
OK point take - just very frustrated with HStouch

Local login account is fine.

It is when I log-in as the guest user (Bill) from the MYHS page for some reason it logs in the access the system fine but opens up as if I have logged in with my Admin account. Also when you log out from the MYHS it comes up with the message - "Logged out - Redirecting" then simply logs you back in again as the same user (admin).

Bills MYHS account has access to the system and HS Touch.

What am I doing wrong??

I had to give him direct local access to my system (which I was trying to avoid)

Is there any relationship between the MYHS account and the Account I created in HS?

Thanks for your help.
Reply With Quote
  #6  
Old October 31st, 2017, 09:01 PM
rprade's Avatar
rprade rprade is online now
OverSeer
 
Join Date: Jan 2014
Location: Colorado
Posts: 6,714
Quote:
Originally Posted by Faz View Post
OK point take - just very frustrated with HStouch

Local login account is fine.

It is when I log-in as the guest user (Bill) from the MYHS page for some reason it logs in the access the system fine but opens up as if I have logged in with my Admin account. Also when you log out from the MYHS it comes up with the message - "Logged out - Redirecting" then simply logs you back in again as the same user (admin).

Bills MYHS account has access to the system and HS Touch.

What am I doing wrong??

I had to give him direct local access to my system (which I was trying to avoid)

Is there any relationship between the MYHS account and the Account I created in HS?

Thanks for your help.
Just a thought here. What if MyHS looks like a local login to HomeSeer? Try deselecting "No Password Required for Local/Same Network Login (Web Browser/HSTouch)" under setup on the network tab. That should make it require a username and password for every account.
__________________
Randy Prade
Aurora, CO
Prades.net

PHLocation - Pushover - EasyTrigger - UltraECM3 - Ultra1Wire3 - Arduino
Reply With Quote
  #7  
Old November 1st, 2017, 04:59 AM
Faz Faz is offline
Seer
 
Join Date: Feb 2016
Location: Western Australia
Posts: 20
Thanks For the advice - Unfortunately I tried this but made no difference for me

Cheers
Tom
Reply With Quote
  #8  
Old November 1st, 2017, 08:16 AM
Krumpy's Avatar
Krumpy Krumpy is offline
Seer Master
 
Join Date: Apr 2001
Location: Minneapolis, MN
Posts: 1,209
Interesting. If you would like, I can experiment myself. But, in this case I would call HomeSeer Technologies since you have tried various things and are a paying customer for myHS. Just be patient as they might be working immediately on bigger issues.

You might not get an immediate answer but beating your head against the wall continuously is not an answer either.
Reply With Quote
  #9  
Old November 5th, 2017, 10:26 PM
Faz Faz is offline
Seer
 
Join Date: Feb 2016
Location: Western Australia
Posts: 20
Thanks Krumpy - its unfortunate that I've now had to resort to other measures so the tool I purchased to provide this function did not work as stated.

I will take it up with HSTech

Thank you for your advice.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Guest account defaulting sjz26 HomeSeer General Discussion Area 1 September 3rd, 2017 01:04 PM
HomeSeer Speaker not audible when 2nd user is logged into XP account GAZ HomeSeer General Discussion Area 2 March 12th, 2007 01:59 PM
Guest Access is still allowed with account disabled jpape HS2 / HSPRO 2 October 10th, 2005 01:36 PM
Is there a way to log user on as guest without logging on as guest guest?? Frank Web Server and Interface 0 March 28th, 2002 03:09 PM
Is there a way to log user on as guest without logging on as guest guest?? Frank Web Server and Interface 0 January 1st, 1970 12:00 AM


All times are GMT -4. The time now is 10:33 PM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC