www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > HomeSeer Products & Services > HomeSeer Software > MyHS Remote Access Service

MyHS Remote Access Service Discussions regarding myHomeSeer Remote Access Service

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old June 11th, 2017, 05:56 PM
mulu mulu is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Apr 2016
Location: CA
Posts: 314
HSTouch Mobile - Can't Connect Remotely

I have HSTouch on my Android phone. I can connect to my HS3 Pro server fine when I am on the same LAN. However, when I try to connect remotely (by turning off WiFi on my phone), then I cannot connect because HSTouch tries to access HS3 through the local IP (192.168.1.xxx). I am using the MyHS service to connect.
Reply With Quote
  #2  
Old June 11th, 2017, 06:01 PM
mulu mulu is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Apr 2016
Location: CA
Posts: 314
Ah, I had to shut down the mobile app and then restart it. It looks like the app is not getting the IP form MyHS each time you open the app but only on startup of the app.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
can't connect remotely with Itouch garycc HSTouch™ 28 March 5th, 2010 05:19 PM
How to connect to mobile phones darren-mc SMS Connector 2 November 16th, 2009 11:33 AM
Connect remotely via modem??? LeisurePursuits HomeSeer General Discussion Area 7 December 20th, 2004 04:22 PM
How can I remotely connect? jvanv8 Web Server and Interface 16 April 26th, 2004 11:30 PM
How can I remotely connect? jvanv8 Web Server and Interface 0 January 1st, 1970 12:00 AM


All times are GMT -4. The time now is 04:18 AM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC