www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > HomeSeer Products & Services > HomeSeer Software > HomeSeer Voices

HomeSeer Voices Discussions related to the HomeSeer add-on voices and their use within HomeSeer.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old March 3rd, 2017, 01:44 PM
shoobs shoobs is offline
Seer
 
Join Date: Nov 2015
Location: Cleveland
Posts: 6
Alexa Voice

Is it possible to get an Alexa voice for the standard speech client ?
Reply With Quote
  #2  
Old February 13th, 2018, 02:03 AM
DaveX10's Avatar
DaveX10 DaveX10 is offline
Seer
 
Join Date: Apr 2017
Location: Ohio
Posts: 19
Quote:
Originally Posted by shoobs View Post
Is it possible to get an Alexa voice for the standard speech client ?
I know this is an old thread.... but I might have a solution (?) and similar question.

Most announcements are somewhat brief statements (i.e. the garage door is open). You can use the "Simon Says" function/feature in Alexa to get Alexa to say anything. Simply say: "Alexa Simon says, the garage door is open." Alexa will repeat everything after "says" back. It can be recorded in the needed format.

I am using a Hometroller and it only has the "creepy guy" voice. But there does seem an ability to upload audio files for play back.

My question... is what format does the HS3 require for those audio uploads? Apparently not Mpa.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Use Voice to talk through Alexa cpearson88 Message Board Issues, Suggestion, Problems 15 January 10th, 2018 04:32 PM
Amazon Echo / Alexa voice command and function list joels HomeSeer Amazon Echo Skill 2 August 2nd, 2016 12:22 PM
Alexa voice commands not always running Steve Q HomeSeer Amazon Echo Connected Home API 14 May 7th, 2016 08:13 AM
What voice commands to use with Alexa? gerbila Envisalink Ademco Plugin (3P) 2 May 5th, 2016 09:40 AM
Can HS3 send voice commands to Alexa(echo)? justinm001 HomeSeer General Discussion Area 0 March 15th, 2016 02:02 PM


All times are GMT -4. The time now is 06:38 PM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC