www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > Energy Management Plug-ins > Energy Management Discussion > HomeSeer Current Cost Envi Plug-in

HomeSeer Current Cost Envi Plug-in Discussions related to the Current Cost Envi plug-in which is used with the Current Cost energy monitor.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old October 29th, 2013, 11:45 AM
langenet's Avatar
langenet langenet is online now
Super Seer
 
Join Date: May 2003
Location: Ottawa, Ontario, Canada
Posts: 2,443
Quote:
Originally Posted by brhodes View Post
Would also like to see this option
+1 as well...

Furthermore, keep this pluging alive for HS2 users.
__________________
HS3PRO 3.0.0.318 as a Fire Daemon service, Windows 2016 Server Std Intel Core i5 PC HTPC Slim SFF 4GB, 120GB SSD drive, WLG800, RFXCom, TI103,NetCam, UltraNetcam3, BLBackup, CurrentCost 3P Rain8Net, MCsSprinker, HSTouch, Ademco Security plugin/AD2USB, various Oregon Scientific temp/humidity sensors, Z-Net, Zsmoke, Aeron Labs micro switches, Amazon Echo Dot, WS+, WD+ ... on and on.
Reply With Quote
  #22  
Old February 5th, 2014, 06:12 AM
Mrtiger Mrtiger is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Oct 2010
Location: Norway
Posts: 404
Quote:
Originally Posted by renaatdb View Post
Same isue here
This version did`nt help me, my grafs is still wrong.
Current Cost 1.0.0.61:
Homeseer 2.5.0.60

What can I do?
Did you get it to work?
I cant still not use this plugin

Is there a another plugin i can use?
I use Current Cost Envi Plugin (3rd Party) to mrhappy, but he dont support the plugin anymore
Reply With Quote
  #23  
Old February 6th, 2014, 08:02 AM
arn0 arn0 is offline
Seer
 
Join Date: Nov 2007
Location: Netherlands
Posts: 32
Current Cost on HS3

Hi, i'm using (well trying to get it to work at least) the Current Cost plugin v3.0.0.9 on HS3 with data input from script.

see: http://board.homeseer.com/showthread...t=current+cost

I know this thread is about another version but any help would be appriciated.
Reply With Quote
  #24  
Old March 11th, 2014, 03:46 AM
AlwaysHC AlwaysHC is offline
Seer
 
Join Date: Nov 2013
Location: Italy
Posts: 5
Installer

I tried to install the plugin but the msi file says "HomeSeer is not installed"
Reply With Quote
  #25  
Old March 11th, 2014, 07:56 PM
rjh's Avatar
rjh rjh is offline
HomeSeer Technologies
 
Join Date: Jan 2001
Location: Bedford, NH, USA
Posts: 8,154
Do you have HS2 installed? That plugin is for HS2 not HS3.

Quote:
Originally Posted by AlwaysHC View Post
I tried to install the plugin but the msi file says "HomeSeer is not installed"
__________________
Rich,


website | products | support | youtube
Reply With Quote
  #26  
Old March 12th, 2014, 03:52 AM
AlwaysHC AlwaysHC is offline
Seer
 
Join Date: Nov 2013
Location: Italy
Posts: 5
Quote:
Originally Posted by rjh View Post
Do you have HS2 installed? That plugin is for HS2 not HS3.
Ok, I have last version of HS3 and version 3.0.0.9 of CurrentCost plugin.

I opened 2 threads for problems with charts and currentcost_history
http://board.homeseer.com/showthread.php?t=166558
http://board.homeseer.com/showthread.php?t=166557
Reply With Quote
  #27  
Old March 12th, 2014, 08:04 AM
Rupp's Avatar
Rupp Rupp is offline
OverSeer
 
Join Date: Jan 2001
Location: Huntsville, Al. USA
Posts: 36,703
Quote:
Originally Posted by AlwaysHC View Post
Ok, I have last version of HS3 and version 3.0.0.9 of CurrentCost plugin.

I opened 2 threads for problems with charts and currentcost_history
http://board.homeseer.com/showthread.php?t=166558
http://board.homeseer.com/showthread.php?t=166557
Did you put in Bugzilla tickets on these issues?
__________________
-Rupp
Reply With Quote
  #28  
Old May 28th, 2014, 02:41 PM
Crashless Crashless is offline
Seer Plus
 
Join Date: Jan 2007
Location: Pasadena, CA
Posts: 109
Since you guys are working on this plugin again. Is there any chance of getting tiered pricing integrated? EG: kwh 0-255=$0.13 kwh 256-600=$0.27?

Thanks!
Reply With Quote
  #29  
Old June 1st, 2014, 11:12 AM
Ronnie Ronnie is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Mar 2002
Location: Centreville, Va.
Posts: 140
I would purchase this plug-in if it could do tiered pricing.

Thanks,

Ronnie
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:01 AM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC