www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > 3rd Party Plug-Ins/Scripts > Plug-ins by Author > Click Here for List of Author Forums > Rien Du Pre Plug-Ins > Caddx

Caddx This is the discussion area for the Caddx plug-in.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old July 20th, 2015, 12:07 PM
Raptor's Avatar
Raptor Raptor is offline
Seer Master
 
Join Date: Jan 2009
Location: North Carolina
Posts: 1,084
New Device Icons

Hi,

this one is pretty low on the importance scale, but homeseer just released a new icon set:

http://board.homeseer.com/showthread.php?t=175159

and i would love to see these in the Caddix plugin,

i have changed a few over myself,

i was wondering if there were any plans to change over the graphics globally in the plugin?

thanks
Raptor
Attached Images
  
__________________
HS3 Pro on Windows 8 64bit
53 Z-wave nodes(46 devices, 7 remotes), 15 DS10a's, 10 ms16a's, 9 Oregon Sensors, W800, RFXCOMtrx433, Way2Call, 3 HSTouch Clients, 2xRussound CAS44, Global Cache GC100-12,10 Rollertrol blinds(+ zwave) ,3 Squeezebox Radios and 1 Squeezebox Boom,DMX Arduino via ethernet,Rain8Net,3x Echo Dot's


Check out my electronics blog here:
https://www.facebook.com/RaptorsIrrationalInventions
Reply With Quote
  #2  
Old July 20th, 2015, 01:21 PM
misraels's Avatar
misraels misraels is offline
Seer Master
 
Join Date: Jan 2007
Location: West Michigan
Posts: 502
I too have switched over to the new HS icons.

I would suggest giving users a choice to use the new HS standard icons which are theme based, or the existing icons. Or at least give us an ini file or something where we can point each item to a specific image.
__________________
HS Install Date: Feb. 16, 2007

HS3 Pro, Z-Wave, Insteon, BLStat, HS Touch Server, MyQ

WeatherXML, BLBackup, BLLAN, BLLock, Restart, CaddX, OpenSprinkler
Reply With Quote
  #3  
Old August 4th, 2015, 09:27 AM
Rien du Pre's Avatar
Rien du Pre Rien du Pre is offline
Seer Master
 
Join Date: Dec 2003
Location: Netherlands
Posts: 1,406
Quote:
Originally Posted by misraels View Post
I too have switched over to the new HS icons.

I would suggest giving users a choice to use the new HS standard icons which are theme based, or the existing icons. Or at least give us an ini file or something where we can point each item to a specific image.
I will add this functionality in the next version !!!
__________________
Regards,

Rien du Pre
The Netherlands
Using:
Homeseer PRO 3.0.0.368 on Windows 7 US - Running in a VM on a Mac Mini
Plugin's:
A10, HStouch, RFXCOM, Plugwise, Caddx, HarmonyHub, BLPlex, BLShutdown, BLLogMonitor, BLRadar, BLBackup, FritzBox, JsonConfigForHomekit, Log2Text, BLLAN, PHLocation, ThinkingCleaner, IPThermostat, WeatherXML, Z-Wave
Link to the forum of my Plug-ins http://board.homeseer.com/forumdisplay.php?f=1216
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Two icons for the Same device can it be changed? Rotech BLRadar (3P) 18 November 26th, 2013 04:23 PM
Device Icons in HSTouch nightwalker HSTouch™ 2 December 26th, 2008 09:55 PM
Changing Device Icons? mbreeden HS2 / HSPRO 7 August 22nd, 2005 12:57 PM
Change Device Icons MeSteve HomeSeer General Discussion Area 14 November 16th, 2004 05:38 AM
Adding device icons in webpage? SWEET GT Web Server and Interface 4 November 13th, 2002 02:38 PM


All times are GMT -4. The time now is 09:47 PM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC