www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > 3rd Party Plug-Ins/Scripts > Plug-ins by Author > Click Here for List of Author Forums > Rien Du Pre Plug-Ins > Caddx

Caddx This is the discussion area for the Caddx plug-in.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old January 24th, 2017, 06:12 PM
cbabkirk cbabkirk is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Apr 2012
Location: Northeast USA
Posts: 155
Circles Zone Missing From Device Management View

The plug-in has been working great for months. I recently upgraded to .298 and then to .307 of HS3. I am not sure how long this has not been working but maybe was ok in .298. I am running V 3.4.1.0 of the plugin.

The issue is: I use a motion sensor to trigger lights on in my furnace room when I enter. The sensor is type 25 for "chime only" as I want it to fault but not trigger an alarm. This is the only one that has this problem and there are other type 25s in the mix.

If I do a Get Zone Info it shows up in the list as Zone 4 "FURNACE MOTION". It exists in the INI file as the same.

4 FURNACE MOTION 25-Chime Only

Zone1-Name=Zone 1
Zone2-Name=Zone 2
Zone3-Name=HALLWAY MOTION
Zone4-Name=FURNACE MOTION <<<<<<<
Zone5-Name=BSMT HALL MOTION
Zone6-Name=WORKSHOP MOTION

Zone1-Type=3-Entry/Exit Delay 1
Zone2-Type=5-Motion Sensor
Zone3-Type=5-Motion Sensor
Zone4-Type=25-Chime Only <<<<<<
Zone5-Type=5-Motion Sensor
Zone6-Type=5-Motion Sensor

[Zones]
Scan_YN_Zone1_checked=0
Scan_YN_Zone2_checked=0
Scan_YN_Zone3_checked=1
Scan_YN_Zone4_checked=1 <<<<
Scan_YN_Zone5_checked=1

HS_Device_YN_Zone3_checked=1
HS_Device_YN_Zone3_Ref=1439
HS_Device_YN_Zone4_checked=1
HS_Device_YN_Zone4_Ref=1366 <<<<<
HS_Device_YN_Zone5_checked=1
HS_Device_YN_Zone5_Ref=1440

When I run the Create HS devices, all zones appear except Zone 4. It should appear after FRONT DOOR in the list

1459 Normal Caddx FITNESS WINDOW Today 3:27:28 PM

1444 Normal Caddx FRONT DOOR Today 3:27:33 PM

1464 Normal Caddx GAR REAR DOOR Today 3:27:29 PM

I have tried disabling and reenabling the plugin. I have done a disconnect and reconnect to the panel.

Looking for suggestions on how to get Zone 4 into a usable device.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Device Status Menu is missing under view! bahamabum HomeSeer Software 3 March 22nd, 2017 01:17 AM
Missing Actions in Z-Wave Controller Management CrashnBrn HS3 / HS3PRO Discussion 0 October 4th, 2016 11:41 PM
device showing up in list view but not dashboard view langenet ImperiHome Plug-in (3P) 2 July 1st, 2016 08:15 AM
Device image size in Device Management screen BrunDog HS3 / HS3PRO Discussion 3 May 29th, 2014 01:12 PM
Missing Zone grossoc NUVO 1 May 25th, 2012 11:11 AM


All times are GMT -4. The time now is 03:49 AM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC