www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > Irrigation Plug-ins > Irrigation Discussion > EZFlora Insteon Irrigation Controller Plug-in

EZFlora Insteon Irrigation Controller Plug-in Discussions of Adam Telford's EZFlora Insteon Irrigation Controller Plug-in

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old September 27th, 2016, 09:15 PM
tymco tymco is offline
Seer
 
Join Date: Mar 2016
Location: CA
Posts: 25
Both controllers will not work

First i use the HomeTroler S6 pro to do anything i use the web interface but i was looking around and i believe it updated something. i have tried manual control no luck but the log shows it is on. i have tried to look at the schedule in program 1 and i get an error. i do not know much about getting around my system so more instructions may be needed to step me through something. thanks everyone for your time
Reply With Quote
  #2  
Old September 28th, 2016, 10:20 AM
hurry4it hurry4it is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Feb 2011
Location: TX
Posts: 246
Were the controllers previously working? What version of the mnsandler Insteon plugin are you using and is the Insteon plugin enabled. It sounds like there is an issue communicating with the devices which sounds like it is either an issue with the Insteon PLM or since both devices are not working. Do you have any other Insteon devices and are they working?

Adam
Reply With Quote
  #3  
Old September 29th, 2016, 05:40 PM
tymco tymco is offline
Seer
 
Join Date: Mar 2016
Location: CA
Posts: 25
I'm using EZFlora plug-in 2.0.0.1 and instead 3.0.5.20 and the sprinklers have been working now for six months or better yes half my system is insteon when i try to look at the program is said could not read error the bad thing about the system being down now i go on vacation monday 3rd for 10 days and if it is hot i will loose my lawn.
Reply With Quote
  #4  
Old September 30th, 2016, 07:47 PM
hurry4it hurry4it is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Feb 2011
Location: TX
Posts: 246
Do your remaining Insteon devices work? Have you completely shutdown and restarted the Homeseer server?

Please enable debug logging and post a copy of your log showing when you try to get the programming and control the valves.

Adam
Reply With Quote
  #5  
Old September 30th, 2016, 09:30 PM
tymco tymco is offline
Seer
 
Join Date: Mar 2016
Location: CA
Posts: 25
This AM i un-installed devices (2) and then re-installed them then i re-programed them and made changes to event. Both devices are now working and the event works. Thanks for your help
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Do rain8net controllers work? ChrisO Irrigation Discussion 16 August 22nd, 2012 06:37 AM
Does HomeSeer Russound plugin work on C3/C5 Controllers? kocujeff Russound 2 July 16th, 2012 08:40 AM
Do any IR controllers work consistently? email68 HomeSeer General Discussion Area 10 August 19th, 2010 10:29 PM
Using X10 and UPM Controllers Ringmaster HS2 / HSPRO 4 July 31st, 2006 10:42 AM


All times are GMT -4. The time now is 05:40 AM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC