www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > 3rd Party Plug-Ins/Scripts > Plug-ins by Author > Click Here for List of Author Forums > Ultra Scripts and Plug-Ins > UltraSmartThermostat3 HSPI

UltraSmartThermostat3 HSPI Discussion area for the UltraSmartThermostat3 HSPI supporting the Netatmo Thermostats.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old September 19th, 2017, 05:03 AM
John245 John245 is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Nov 2011
Location: The Netherlands
Posts: 446
No update of data since 18JUL2017

Since 18 July the data in the PI will not longer be updated.

Changing the setpoint mode and setpoint temperature is still possible through the PI.

It seems that data are not read from the server.


---
John
Attached Images
 
Reply With Quote
  #2  
Old October 4th, 2017, 02:04 PM
John245 John245 is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Nov 2011
Location: The Netherlands
Posts: 446
Deleted all devices, but none of the devices were re-created.

---
John
Reply With Quote
  #3  
Old October 8th, 2017, 03:55 PM
Ultrajones's Avatar
Ultrajones Ultrajones is offline
OverSeer
 
Join Date: Jan 2001
Location: Michigan, US
Posts: 5,498
Netatmo changed a boolean to a number in their JSON output which caused the program to throw an error. The issue has been resolved as of 3.0.6490.28457. Please install the new version and let me know if the issue you reported is now resolved.

Regards,
Ultrajones
__________________
Plug-ins: UltraMon, UltraM1G, UltraCID, Ultra1Wire, UltraLog, UltraWeatherBug, UltraPioneerAVR, UltraGCIR
Reply With Quote
  #4  
Old October 8th, 2017, 04:04 PM
John245 John245 is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Nov 2011
Location: The Netherlands
Posts: 446
Quote:
Originally Posted by Ultrajones View Post
Netatmo changed a boolean to a number in their JSON output which caused the program to throw an error. The issue has been resolved as of 3.0.6490.28457. Please install the new version and let me know if the issue you reported is now resolved.

Regards,
Ultrajones
Thanks for the fix.

Installed and issue is resolved.

---
John
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Objects update time? (live push of data?) SFX Group HS3Touch Server Plug-in 1 April 3rd, 2016 09:10 PM
Problem displaying pjc3145A plugin data on HSTouch since last update JackStone Clients - Android 2 June 18th, 2012 09:02 AM
No data in Thermostat Data Log ziggy1122 BLStat (3P) 0 March 22nd, 2011 07:15 PM
WeatherXML data update issues Pothead WeatherXML 12 May 11th, 2007 04:49 AM
[script] Get XML data from Motherboard Monitor & update virtual devices JimCirillo Script & Plug-In Library 0 April 14th, 2002 02:00 PM


All times are GMT -4. The time now is 10:58 PM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC