www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > HomeSeer Products & Services > HomeSeer Software > Z-Tool+

Z-Tool+ Discussions about Z-Tool+ Z-Wave installation software

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old February 12th, 2016, 01:44 PM
Raptor's Avatar
Raptor Raptor is offline
Seer Master
 
Join Date: Jan 2009
Location: North Carolina
Posts: 1,089
JSON Error

Hi i have been getting the attached JSON error when adding new devices.

any ideas where the issue lies?

Raptor
Attached Images
 
__________________
HS3 Pro on Windows 8 64bit
53 Z-wave nodes(46 devices, 7 remotes), 15 DS10a's, 10 ms16a's, 9 Oregon Sensors, W800, RFXCOMtrx433, Way2Call, 3 HSTouch Clients, 2xRussound CAS44, Global Cache GC100-12,10 Rollertrol blinds(+ zwave) ,3 Squeezebox Radios and 1 Squeezebox Boom,DMX Arduino via ethernet,Rain8Net,3x Echo Dot's


Check out my electronics blog here:
https://www.facebook.com/RaptorsIrrationalInventions
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HS3 and JSON johndoe2011 HS3 / HS3PRO Discussion 13 September 7th, 2017 05:58 PM
Error serializing json data for service sparkrussell Homekit bridge (3P) 12 January 29th, 2016 01:57 AM
JSON 401 kriz83 HS3 Plug-In Development 1 October 7th, 2015 04:09 PM
JSON claude HS3/PRO Beta Releases 35 April 21st, 2015 04:06 PM
JSON Steve Q HomeSeer Software 7 April 13th, 2015 10:22 PM


All times are GMT -4. The time now is 01:32 AM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC