www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > User Interface Plug-ins > User Interface Discussion > ImperiHome Plug-in (3P)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old May 18th, 2018, 09:15 AM
chewie chewie is offline
Seer Master
 
Join Date: Jun 2010
Location: Texas
Posts: 935
Restart plugin to see new devices?

Hey guys, I am starting my HS instance over from scratch after finally getting moved back into my house and I do not remember how the Imperihome plugin works, but at this time I seem to have to restart the plugin every time that I configure new devices or else it does not see them.

Is this the way it is supposed to work?
Reply With Quote
  #2  
Old May 18th, 2018, 09:36 AM
Tomgru Tomgru is offline
Seer Master
 
Join Date: Nov 2016
Location: Washington State
Posts: 668
Quote:
Originally Posted by chewie View Post
Hey guys, I am starting my HS instance over from scratch after finally getting moved back into my house and I do not remember how the Imperihome plugin works, but at this time I seem to have to restart the plugin every time that I configure new devices or else it does not see them.

Is this the way it is supposed to work?
in the plugin within HS3 in setup, you need to refresh the config ... not looking at it now, but it's a simple button you push.

then on your tablet/phone, make sure you also refresh (touch the spinner icon)
Reply With Quote
  #3  
Old May 18th, 2018, 02:11 PM
chewie chewie is offline
Seer Master
 
Join Date: Jun 2010
Location: Texas
Posts: 935
Is that the Rebuild button? I had not tried that one, but I have a couple of devices to add now so I will try it and see what happens.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HS Devices are Disable on HS3 Restart klundysr HAI/OMNI Panel for HS3 Plug-in (rmasonjr) 1 January 20th, 2018 06:14 PM
Devices being removed after HS restart beef RFXCOM Plug-In (3P) 8 November 28th, 2012 03:30 PM
New devices not available in events until after HS restart? mfisher HS2 / HSPRO 5 March 24th, 2012 11:48 PM
How to Restart Devices? aslamma HomeSeer General Discussion Area 4 April 14th, 2010 04:25 PM
Switch-to messages, plugin restart, and plugin startup Michael McSharry Plug-In Development 4 January 27th, 2003 11:20 PM


All times are GMT -4. The time now is 11:58 PM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC