www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > Legacy Software & Plug-ins > Legacy Plug-ins > Legacy 3rd Party Plug-ins > Proliphix

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old June 15th, 2013, 01:46 PM
ingalls ingalls is offline
Seer
 
Join Date: Feb 2008
Location: france
Posts: 61
Proliphix Support on hs3

Is There support on hs3 for proliphix imt550 or imt350?

The plugin is not on the list below

http://cwsdemo.intergraphgovsolution...S3PluginStatus

Thanks
__________________
My French blog
Homeseer tutorials
Http://revolutionnumerique.wordpress.com
Reply With Quote
  #2  
Old June 15th, 2013, 02:18 PM
Rupp's Avatar
Rupp Rupp is offline
OverSeer
 
Join Date: Jan 2001
Location: Huntsville, Al. USA
Posts: 37,564
Unless a 3rd party picks this up the plugin will not be ported to HS3.
__________________
-Rupp
Reply With Quote
  #3  
Old June 15th, 2013, 02:19 PM
ingalls ingalls is offline
Seer
 
Join Date: Feb 2008
Location: france
Posts: 61
Ok thanks
Reply With Quote
  #4  
Old June 22nd, 2013, 03:53 AM
ingalls ingalls is offline
Seer
 
Join Date: Feb 2008
Location: france
Posts: 61
in fact, its quite a bad news because there is not other thermostat available in France compatible with homeseer.
With the lost of proliphix thermostat, there is no more any support for all HVAC system in France.
Reply With Quote
  #5  
Old July 1st, 2013, 08:27 AM
Phaeton Phaeton is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Jul 2011
Location: Wassenaar
Posts: 196
I agree. For critical things as my thermostat I want to be able to control it manualy if Homeseer or my system breaks down (WAF).
Not having the plugin for Homeseer is an issue for me and the reason for not upgrading now. I like homeseer as it is but I don't want to reinvest in hardware to be able to upgrade.

I am willing to pay of an updated plugin. Maybe someone can update the plugin and sell it?
Reply With Quote
  #6  
Old July 1st, 2013, 08:55 AM
Rupp's Avatar
Rupp Rupp is offline
OverSeer
 
Join Date: Jan 2001
Location: Huntsville, Al. USA
Posts: 37,564
Quote:
Originally Posted by Phaeton View Post
I agree. For critical things as my thermostat I want to be able to control it manualy if Homeseer or my system breaks down (WAF).
Not having the plugin for Homeseer is an issue for me and the reason for not upgrading now. I like homeseer as it is but I don't want to reinvest in hardware to be able to upgrade.

I am willing to pay of an updated plugin. Maybe someone can update the plugin and sell it?
The source code is available here if anyone wants to port this plugin to HomeSeer 3.
http://store.homeseer.com/store/Source-Code-C213.aspx
Reply With Quote
  #7  
Old February 22nd, 2014, 06:12 AM
Rien du Pre's Avatar
Rien du Pre Rien du Pre is offline
Seer Master
 
Join Date: Dec 2003
Location: Netherlands
Posts: 1,360
See post http://board.homeseer.com/showthread.php?t=166245
__________________
Regards,

Rien du Pre
The Netherlands
Using:
Homeseer PRO 3.0.0.318 on Windows 7 US - Running in a VM on a Mac Mini
Plugin's:
A10, HStouch, RFXCOM, Plugwise, Caddx, HarmonyHub, BLPlex, BLShutdown, BLLogMonitor, BLRadar, BLBackup, FritzBox, JsonConfigForHomekit, Log2Text, BLLAN, PHLocation, ThinkingCleaner, IPThermostat, WeatherXML, Z-Wave
Link to the forum of my Plug-ins http://board.homeseer.com/forumdisplay.php?f=1216
Reply With Quote
  #8  
Old March 13th, 2017, 10:46 PM
qwiksilver96 qwiksilver96 is offline
Seer
 
Join Date: Aug 2010
Location: NC
Posts: 16
Quote:
Originally Posted by Rupp View Post
The source code is available here if anyone wants to port this plugin to HomeSeer 3.
http://store.homeseer.com/store/Source-Code-C213.aspx
Rupp, is the source code for the Proliphix HS2 Plugin still available?

Thanks,
Frank
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:18 PM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC