www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > 3rd Party Plug-Ins/Scripts > Plug-ins by Author > Click Here for List of Author Forums > Blade Plug-Ins > BLLAN (3P)

BLLAN (3P) Discussion of BLLAN plug-in

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old December 9th, 2017, 05:38 PM
Kitar Kitar is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Feb 2015
Location: Vancouver
Posts: 326
Question Problem with BLAN seeing notebook

Bob, I have a BBLAN device configured for to look at the only VPN address I allow DDWRT's VPN server to issue. This works 100% on my cell phone. BBLAN tells me the IP is active. It does not work when I connect to the same VPN & IP using a Windows XP based notebook but as I recall it had worked in the past. This is readily repeatable.

Is there anything you know of that could be cloaking BBLANs ability to see the connection? Remotely while connected to the VPN on the notebook I open the CMD and ping the VPN IP and it gives a good result 0 packet lost.

I do not have MAC addresses configured for VPN because it could be any one of 3 or 4 devices that may use the VPN.

I have a feeling it is something hidden in the BBLAN database due to re-creating devices after they went missing. I have several BBLAN devices so I hesitate to rebuild it yet again. Can the configuration file be edited manually?

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old December 9th, 2017, 09:20 PM
Blade's Avatar
Blade Blade is offline
OverSeer
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ontario Canada
Posts: 7,417
I cannot think of anything that would be blocking it
BLLAN just does a ping of the ip addresses that you setup in the plugin

You can edit the hspi_BLLAN.ini file in the config folder
__________________
Cheers,
Bob
Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Speaker client problem and web access problem stevene HS2 / HSPRO 0 August 30th, 2006 10:40 AM
hard drive problem - "the volume contains unrecoverable problem" JeffCharger HomeSeer General Discussion Area 4 January 8th, 2006 10:30 AM
W800RF32 Problem or HS2(1961) Problem? cd-card-biz W800 RF Receiver (3P) 5 September 12th, 2005 10:40 PM


All times are GMT -4. The time now is 03:29 PM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC