www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > 3rd Party Plug-Ins/Scripts > Plug-ins by Author > Click Here for List of Author Forums > Blade Plug-Ins > BLLAN (3P)

BLLAN (3P) Discussion of BLLAN plug-in

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old July 26th, 2017, 06:38 PM
MNB's Avatar
MNB MNB is offline
Seer Master
 
Join Date: Jun 2017
Location: New York
Posts: 513
And I added OnLine/OffLine icons to devices also.

Question is there an recommended time duration for pings e.g. iPhone vs Internet address vs local device?
Reply With Quote
  #22  
Old July 26th, 2017, 07:14 PM
Blade's Avatar
Blade Blade is offline
OverSeer
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ontario Canada
Posts: 7,431
I think I have mine set to 10 seconds
__________________
Cheers,
Bob
Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board
Reply With Quote
  #23  
Old July 26th, 2017, 08:21 PM
MNB's Avatar
MNB MNB is offline
Seer Master
 
Join Date: Jun 2017
Location: New York
Posts: 513
Bob, the plugin currently defaults all computers at every 10 seconds, I was wondering if pinging for internet connection needed to be as frequent?

So do you know what caused the disappearing computers/status issue and is it going resurface again? Also is there aspects of the devices created by the plugin that one should not touch and can touch e.g adding Icons, changing Functional Group or Floor names? Bob, thanxs for taking the time to look in to this, Mike
Reply With Quote
  #24  
Old July 27th, 2017, 05:43 AM
Blade's Avatar
Blade Blade is offline
OverSeer
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ontario Canada
Posts: 7,431
It was likely caused by changing the names in HS3
Reply With Quote
  #25  
Old August 4th, 2017, 05:12 AM
MFULLER MFULLER is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: May 2003
Location: Slough, Berkshire, UK
Posts: 355
Mental Note:

REMEMBER TO TURN OFF DEBUGGING AFTERWARDS!

LOL
Attached Images
 
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
repeated errors in log, loosing devices vince954 HomeSeer Z-Wave Plug-in 2 March 3rd, 2016 07:47 PM
Loosing my mind..... Bkphillips ADI Ocelot 4 April 20th, 2015 06:56 PM
Sync linked responder devices - loosing settings ez1976 Insteon Plug-in (Mark Sandler) 13 August 8th, 2014 04:05 PM
Continuously Loosing and Finding Devices on LAN VirtualPanther UltraMon HSPI 4 July 19th, 2012 10:56 PM
Why do I keep loosing my events in HS? gf5300 HS2 / HSPRO 3 February 20th, 2008 04:33 PM


All times are GMT -4. The time now is 09:29 AM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC