www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > 3rd Party Plug-Ins/Scripts > Plug-ins by Author > Click Here for List of Author Forums > HiTec Homes Plug-Ins > Rain8Net

Rain8Net Discussion area for the Rain8Net plug-in by Hi-Tec Home

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old February 16th, 2009, 09:12 AM
Chai.Sangeen Chai.Sangeen is offline
Seer
 
Join Date: Dec 2006
Location: Boston
Posts: 19
Rain8net & Relay8net

Hello,

Just got my Rain8net and Relay8net modules, installed the RainRelay8 plugin in HS. Rain8net is working fine. Now trying to connect the relay8net to the Rain8net so i can use both modules on the same com port using the same plugin. Found the cable here "Relay8net to Rain8net Adapter Set". Can anyone advice on how i can make my own cable? i already got a DB9 - RJ45 connector.

I'm also wondering if i go ahead and install the Rain8 on top of the current RainRelay8 plugin, configure the Rain8net to use the Rain8 plugin and the Relay8net to use RainRelay8 plugin will this approach work? Does this also mean i have to purchase both plugins?

Please Advice,
Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old February 17th, 2009, 01:10 PM
Chai.Sangeen Chai.Sangeen is offline
Seer
 
Join Date: Dec 2006
Location: Boston
Posts: 19
Thumbs up solved

Thanks to Warren's support at WGL, I made my own Y serial splitter. Both Rain8net and Relay8net are now working on the same com port using the RainRelay8 plugin..
Attached Images
 
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
rain8net, relay8net

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:30 AM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC