www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > 3rd Party Plug-Ins/Scripts > Plug-ins by Author > Click Here for List of Author Forums > HiTec Homes Plug-Ins > Rain8Net

Rain8Net Discussion area for the Rain8Net plug-in by Hi-Tec Home

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old July 1st, 2009, 10:26 AM
jromanowski jromanowski is offline
Seer Plus
 
Join Date: Nov 2004
Location: Massachusetts ,USA
Posts: 99
Restart?

It appears that if I restart HomeSeer Server, I need to unplug/plug to reset the Rain8Net units or they will not respond to commands. Is there a way around this? Is this expected behavior?

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old July 1st, 2009, 01:17 PM
lpitman's Avatar
lpitman lpitman is offline
Seer Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Colorado Springs
Posts: 936
That is not normal behavior...the plug-in shuts down the serial port using standard DotNet calls. I would suspect the serial port off the cuff, with out knowing your setup.
__________________
-Larry

A member of "The HA Pioneer Group", MyWebSite

WHS 2011 Server - SageTV, HS 2.2.29 with 9TB Shared Hard Disk.

Plugins:
Ocelot, MitsubishiTV, DenonAVR, DirecTV, DVDMovies, HAI-Thermostat, HAI, Hauppauge, lrpSpeak, MediaPlayer, Rain8Net, Sprinklers, UIRT, VWS.

Hardware:
Intel 3.0Ghz CPU with 12Gb. Ram and 2Tb SATA HD. Davis Inst. VantagePro II, AB8SS, Rain8Net, RC80 Thermostat, OmniProII, Ocelot, X10, UPB, HD-200 Extenders.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:55 AM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC