www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > 3rd Party Plug-Ins/Scripts > Plug-ins by Author > Click Here for List of Author Forums > HiTec Homes Plug-Ins > Rain8Net

Rain8Net Discussion area for the Rain8Net plug-in by Hi-Tec Home

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old August 11th, 2009, 02:12 PM
jromanowski jromanowski is offline
Seer Plus
 
Join Date: Nov 2004
Location: Massachusetts ,USA
Posts: 99
Rain8Net & Hometroller

Larry,

Any known issues using Rain8Net plugin on a Hometroller machine? It is causing my system to go to 100% CPU and hanging. I have the latest plugin at .2.0.19.

thanks

EDIT:

I deleted my devices and then recreated them and it seems to now behave. Sorry for the false alarm however it still would be good to know if there are any known issue with HomeTroller.

Last edited by jromanowski; August 11th, 2009 at 02:19 PM. Reason: Update
Reply With Quote
  #2  
Old August 11th, 2009, 02:30 PM
lpitman's Avatar
lpitman lpitman is offline
Seer Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Colorado Springs
Posts: 936
Thanks for the info...I don't have access to a HomeTroller for testing, but I can not think of anything that would make it unique with requard to the Rain8Net plug-in.
__________________
-Larry

A member of "The HA Pioneer Group", MyWebSite

WHS 2011 Server - SageTV, HS 2.2.29 with 9TB Shared Hard Disk.

Plugins:
Ocelot, MitsubishiTV, DenonAVR, DirecTV, DVDMovies, HAI-Thermostat, HAI, Hauppauge, lrpSpeak, MediaPlayer, Rain8Net, Sprinklers, UIRT, VWS.

Hardware:
Intel 3.0Ghz CPU with 12Gb. Ram and 2Tb SATA HD. Davis Inst. VantagePro II, AB8SS, Rain8Net, RC80 Thermostat, OmniProII, Ocelot, X10, UPB, HD-200 Extenders.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:43 AM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC