www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > 3rd Party Plug-Ins/Scripts > Plug-ins by Author > Click Here for List of Author Forums > Ultra Scripts and Plug-Ins > UltraGCIR HSPI

UltraGCIR HSPI Discussion area for the UltraGCIR HSPI plugin.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old December 4th, 2015, 08:20 AM
tblackmon9599 tblackmon9599 is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Nov 2009
Location: eastern US
Posts: 228
Error "No response/improper response from iTach"

I had the dreaded USB HUB Error 43 pop up the other day and long story short I had to "Refresh" my Win 8.1 system and reload HS3 from backup.

When I send a command from the IR Device Control I get the error message: ("updateButton()". Element is undefined). No idea what this means but obviously no signals are being sent.

I also see the following in the start-up log:

Dec-04 6:46:45 AM Warning File does not exist: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\html\hspi_ultragcir3\css\lightbox.css

When I send a signal from the IR Control page I receive the error message "sendirByld()" as well.

I can't control a single TV in the house and it's driving me nuts!

Last edited by tblackmon9599; December 4th, 2015 at 02:20 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old December 4th, 2015, 02:08 PM
tblackmon9599 tblackmon9599 is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Nov 2009
Location: eastern US
Posts: 228
update

OK, i switched browsers and i'm no longer getting that message but when i try to import IR codes i get the following in the HS Log:

Posting back to plugin web page UltraGCIR3: Object reference not set to an instance of an object.-> at System.Runtime.Remoting.Messaging.LogicalCallContext.Propaga teIncomingHeadersToCallContext(IMessage msg) at System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateInvoke(Mess ageData& msgData, Int32 type) at HomeSeerAPI.IPlugInAPI.PostBackProc(String page, String data, String user, Int32 userRights) at Scheduler.proxyPage.postBackProc(StateObject& state, String Data)
Dec-04 1:06:51 PM Warning Plugin UltraGCIR3 is not responding but it is still running, not restarting yet.
Dec-04 1:06:51 PM Error Posting back to plugin web page UltraGCIR3: Object reference not set to an instance of an object.-> at System.Runtime.Remoting.Messaging.LogicalCallContext.Propaga teIncomingHeadersToCallContext(IMessage msg) at System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateInvoke(Mess ageData& msgData, Int32 type) at HomeSeerAPI.IPlugInAPI.PostBackProc(String page, String data, String user, Int32 userRights) at Scheduler.proxyPage.postBackProc(StateObject& state, String Data

All of the GC units show connected but it doesn't appear any commands are being sent.

I reinstalled the plug-in and that worked well. As soon as I enable the plug-in I see the following in the log:

Dec-04 1:12:54 PM Informational Ethernet connection established to 192.168.1.172:4998
Dec-04 1:12:54 PM Informational DiscoveryBeacon: Global Cache unit GC-100-12 [192.168.1.172] discovered.
Dec-04 1:12:48 PM Informational Ethernet connection established to 192.168.1.103:4998
Dec-04 1:12:48 PM Informational DiscoveryBeacon: Global Cache unit GC-100-12 [192.168.1.103] discovered.
Dec-04 1:12:36 PM Warning No response/improper response from iTachWF2IR [192.168.1.39] to command 'get_IR,1:3'
Dec-04 1:12:35 PM Warning No response/improper response from iTachIP2IR [192.168.1.215] to command 'get_IR,1:3'
Dec-04 1:12:34 PM Warning No response/improper response from iTachWF2IR [192.168.1.39] to command 'get_IR,1:3'
Dec-04 1:12:33 PM Warning No response/improper response from iTachIP2IR [192.168.1.215] to command 'get_IR,1:3'
Dec-04 1:12:32 PM Warning No response/improper response from iTachWF2IR [192.168.1.39] to command 'get_IR,1:2'
Dec-04 1:12:32 PM Warning No response/improper response from iTachIP2IR [192.168.1.210] to command 'get_IR,1:3'
Dec-04 1:12:31 PM Warning No response/improper response from iTachIP2IR [192.168.1.215] to command 'get_IR,1:2'
Dec-04 1:12:30 PM Warning No response/improper response from iTachWF2IR [192.168.1.39] to command 'get_IR,1:2'
Dec-04 1:12:30 PM Warning No response/improper response from iTachIP2IR [192.168.1.210] to command 'get_IR,1:3'
Dec-04 1:12:29 PM Warning No response/improper response from GC-100-12 [192.168.1.135] to command 'get_IR,4:2'
Dec-04 1:12:29 PM Warning No response/improper response from iTachIP2IR [192.168.1.215] to command 'get_IR,1:2'
Dec-04 1:12:29 PM Warning No response/improper response from GC-100-12 [192.168.1.135] to command 'get_IR,4:2'
Dec-04 1:12:28 PM Warning No response/improper response from iTachWF2IR [192.168.1.214] to command 'get_IR,1:2'
Dec-04 1:12:28 PM Warning No response/improper response from iTachWF2IR [192.168.1.39] to command 'get_IR,1:1'
Dec-04 1:12:28 PM Warning No response/improper response from iTachWF2IR [192.168.1.214] to command 'get_IR,1:2'
Dec-04 1:12:28 PM Warning No response/improper response from iTachIP2IR [192.168.1.210] to command 'get_IR,1:2'
Dec-04 1:12:27 PM Warning No response/improper response from iTachWF2IR [192.168.1.39] to command 'get_IR,1:1'
Dec-04 1:12:27 PM Warning No response/improper response from iTachIP2IR [192.168.1.215] to command 'get_IR,1:1'
Dec-04 1:12:26 PM Warning No response/improper response from iTachIP2IR [192.168.1.215] to command 'get_IR,1:1'
Dec-04 1:12:26 PM Warning No response/improper response from iTachWF2IR [192.168.1.214] to command 'get_IR,1:1'
Dec-04 1:12:26 PM Warning No response/improper response from iTachIP2IR [192.168.1.210] to command 'get_IR,1:2'
Dec-04 1:12:25 PM Warning No response/improper response from iTachWF2IR [192.168.1.214] to command 'get_IR,1:1'

I also see this when I try to send a code from IR Control tab on some of the devices:

File does not exist: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\html\hspi_ultragcir3\images\ajax-loader.gif

Last edited by tblackmon9599; December 4th, 2015 at 03:15 PM.
Reply With Quote
  #3  
Old December 13th, 2015, 11:47 AM
Ultrajones's Avatar
Ultrajones Ultrajones is offline
OverSeer
 
Join Date: Jan 2001
Location: Michigan, US
Posts: 5,773
Restoring your system from backup appears to have left your system in an unknown state. Have you tried to run the Microsoft Framework repair tool? It may be helpful to contact HomeSeer to see if they have instructions to do that.

Regards,
Ultrajones
__________________
Plug-ins: UltraMon, UltraM1G, UltraCID, Ultra1Wire, UltraLog, UltraWeatherBug, UltraPioneerAVR, UltraGCIR
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
error - Conversion from string """" to type 'Integer' is not valid. Jakob.Sand JowiHue Plug-In 10 October 19th, 2015 04:07 PM
"Set Timer" error after "Wait" wayneflo HS3 Event Clinic 1 June 2nd, 2015 01:51 AM
What's the best way to implement modes (like "at home", "away", "sleeping" etc.)? Thrag HS2 / HSPRO 4 August 3rd, 2010 01:15 PM
Event Error times "before" and "after" - BUG? joeslat HS2 / HSPRO 3 November 26th, 2007 10:46 AM
"WARNING" or "ERROR" in Log Triggering Events? BobSpen HomeSeer General Discussion Area 11 February 16th, 2007 04:07 PM


All times are GMT -4. The time now is 01:38 AM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC