www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > HomeSeer Products & Services > HomeSeer Software > HomeSeer Amazon Echo Skill

HomeSeer Amazon Echo Skill Discussions regarding HomeSeer's Amazon Echo Skill

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old October 18th, 2017, 09:21 PM
Summerguy Summerguy is offline
Seer Plus
 
Join Date: Aug 2017
Location: Canada
Posts: 96
Money Device not responding And MyHs premium service transperacy/ clarification query

Alexa is saying like 2-3 times per day that the device is not responding .

after a delay of like 15-20 secs , the device i called do the action i wanted without any othewr intervention from me.

Is is a problem with myhs server?

Last edited by Summerguy; October 21st, 2017 at 06:51 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old October 18th, 2017, 10:36 PM
Rupp's Avatar
Rupp Rupp is online now
OverSeer
 
Join Date: Jan 2001
Location: Huntsville, Al. USA
Posts: 36,751
When I had this issue a while back I logged into the SmartHome section of Alexa and forgot my devices, then did a new Discovery.
__________________
-Rupp
Reply With Quote
  #3  
Old October 19th, 2017, 10:36 AM
Summerguy Summerguy is offline
Seer Plus
 
Join Date: Aug 2017
Location: Canada
Posts: 96
thanks, will try that and see.

but it is not a viable solution if i have to add every device to every room each time :S ( if it happen again)
Reply With Quote
  #4  
Old October 21st, 2017, 02:48 PM
Summerguy Summerguy is offline
Seer Plus
 
Join Date: Aug 2017
Location: Canada
Posts: 96
There’s a new fonction in Alexa app.

Now Alexa can show text (in respond of something) and activate devices directly from Alexa app.


So when I call something in my house it is written ‘’ waiting for homeseer skill’’ or something like that.

I pay HS premium to get better bandwidth... Primally because I knew (or was thinking) those types of issues could come here and here with the free option.. I was expected a better bandwidth or better delay for that type of query with the premium service.

But maybe there’s something I missed there? (Any configuration on my part i would have missed?)
*And ,Is it possible to concretely write what we have more with MY HS premium? Like numbers comparison ?

Thank you.

By the way I am 95% happy with HS3 just saying. I come from StupidSlowThing (I mean smartthing , sorry for the lapsus)

Last edited by Summerguy; October 21st, 2017 at 06:54 PM.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Device not responding sends Off / Close command ez1976 Insteon Plug-in (Mark Sandler) 3 June 28th, 2017 06:40 AM
Device is not responding Jim HomeSeer Amazon Echo Connected Home API 72 March 1st, 2017 09:57 AM
Insteon device "is not responding" as a trigger? ryuvann Lighting & Primary Technology Discussion 2 September 6th, 2015 03:44 PM
Z-Troller Not Responding - Power Cycle Device? xtremesteve Z-Troller™ 2 August 6th, 2012 07:30 PM
HS & HSP not responding wolfe4656 HomeSeer General Discussion Area 0 September 2nd, 2004 07:10 PM


All times are GMT -4. The time now is 10:17 PM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC