www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > Internet or Network Related Plug-ins > Internet or Network Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old August 8th, 2017, 08:35 AM
chocolat89 chocolat89 is offline
Seer
 
Join Date: Jul 2017
Location: france
Posts: 7
Wol issue ultramon3

Hello,
migrating from hs2 to hs3 (both with ultramon)
wol do not work with ultramon 3, same pc to control in hs2 or hs3
ping ok, monitoring ok but nothing happends when i send a wakeup order or sleep order only "?"
Thank you
Reply With Quote
  #2  
Old August 12th, 2017, 10:55 AM
Ultrajones's Avatar
Ultrajones Ultrajones is offline
OverSeer
 
Join Date: Jan 2001
Location: Michigan, US
Posts: 5,454
Hi,

Are you seeing anything in the logs when you attempt to send a WOL packet to a remove PC?
__________________
Plug-ins: UltraMon, UltraM1G, UltraCID, Ultra1Wire, UltraLog, UltraWeatherBug, UltraPioneerAVR, UltraGCIR
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ultramon3 upgrade Aqua-Passion UltraMon HSPI 2 December 4th, 2016 07:33 AM
UltraMon3 Host Discovery sparkman UltraMon HSPI 2 November 6th, 2016 01:24 PM
UltraMon3 suspend not working - diags? gregoryx UltraMon HSPI 1 September 26th, 2015 08:55 AM
Ultramon3 scripting - how? iamjwk UltraMon HSPI 0 February 15th, 2015 10:10 AM
WOL with UltraMon3 hadyos UltraMon HSPI 3 August 28th, 2014 08:51 PM


All times are GMT -4. The time now is 11:53 AM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC