www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > Developer Support > Programming & Plug-in Development > Programming with HomeSeer

Programming with HomeSeer Discussions related to custom programming using the HomeSeer ActiveX interface. This includes Visual Basic, ASP, and C++.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old April 18th, 2017, 10:08 PM
jumper4000's Avatar
jumper4000 jumper4000 is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Mar 2016
Location: Los Angeles
Posts: 226
How do I read the output of a command?

Hi Guys, what's the easiest way to read the output of a DOS command and do something based on that output?
Reply With Quote
  #2  
Old April 18th, 2017, 11:23 PM
tenholde tenholde is offline
Super Seer
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 1,703
Use output routing (??) to send output to a file and then read that file.

Something like: dir c:\ >c:\temp.txt

Will put directory listing into a file c:\temp.txt


tenholde
Reply With Quote
  #3  
Old April 19th, 2017, 03:51 PM
jumper4000's Avatar
jumper4000 jumper4000 is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Mar 2016
Location: Los Angeles
Posts: 226
I ended up writing a vb.net script to do the job. Thanks for you help though.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't command output with new (non-beta) HAI plugin bart1 HomeSeer HAI Omnistat Plug-in 6 July 29th, 2011 01:38 PM
Script command to toggle output? MStan UltraM1G HSPI 5 February 5th, 2009 10:18 AM
Setting output command 19 problem JLehnert W800 RF Receiver (3P) 5 June 1st, 2003 12:09 AM
Output X10 Command soldavi HouseLinc 4 November 16th, 2002 02:05 PM


All times are GMT -4. The time now is 05:02 PM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC