www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > HomeSeer Products & Services > HomeSeer IFTTT Channel Integration

HomeSeer IFTTT Channel Integration General Discussion of HomeSeer's IFTTT Channel

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old September 26th, 2017, 09:13 PM
Richel Richel is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Nov 2010
Location: Northeast Florida, USA
Posts: 498
Weird issue with IFTTT trying to create Homeseer applet

I am trying to create a new applet with the "IF" part being a Homeseer device is turned off. When I select that function, no devices load, it just hangs on "Loading..." On the other hand, if for the "IF" part I select a Homeseer device is turned on, devices load instantly. Anyone else seeing this issue? The applets that I have already created have been working fine. I am presently on HS3 Pro Edition 3.0.0.365 (Windows).
Elliott
Reply With Quote
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Changing IFTTT Credentials in Applet gnichols HomeSeer IFTTT Channel Integration 2 September 5th, 2017 09:29 PM
IFTTT applet failed Richel HomeSeer IFTTT Channel Integration 0 August 7th, 2017 10:11 PM
Cannot create new event applet Richel HomeSeer IFTTT Channel Integration 0 March 25th, 2017 07:33 AM
Access issue in IFTTT? Mario23 HomeSeer IFTTT Channel Integration 1 March 9th, 2017 03:28 PM
Weird behavior trying to create a virtual device in script... no controls mittelhauser HS3 Scripting 3 June 6th, 2016 11:53 AM


All times are GMT -4. The time now is 01:47 PM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC