www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > Irrigation Plug-ins > Irrigation Discussion > EZFlora Insteon Irrigation Controller Plug-in

EZFlora Insteon Irrigation Controller Plug-in Discussions of Adam Telford's EZFlora Insteon Irrigation Controller Plug-in

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old March 22nd, 2013, 12:47 AM
gregtee gregtee is offline
Seer Plus
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 92
EZFLora stopped working

I'm not sure what happened but my EZFlora, which was working perfectly for quite a while now lost all it's devices. I saw that some others also had the same problems and fixed it by modifying the ini file and restarting Homeseer. I followed along and now I'm getting this message in the log file:

3/21/2013 9:18:57 PM - Insteon - Error: An attempt was made to initialize an external Insteon device ID# 19.AA.F7. This device is already supported within the plug-in itself. The request was denied.


I can't for the life of me figure this out. There's no reference to the ID numbers in any of the files. Any help would be appreciated.

Thanks

Greg
Reply With Quote
  #2  
Old March 22nd, 2013, 10:32 AM
hurry4it hurry4it is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Feb 2011
Location: TX
Posts: 247
Quote:
Originally Posted by gregtee View Post
I'm not sure what happened but my EZFlora, which was working perfectly for quite a while now lost all it's devices. I saw that some others also had the same problems and fixed it by modifying the ini file and restarting Homeseer. I followed along and now I'm getting this message in the log file:

3/21/2013 9:18:57 PM - Insteon - Error: An attempt was made to initialize an external Insteon device ID# 19.AA.F7. This device is already supported within the plug-in itself. The request was denied.


I can't for the life of me figure this out. There's no reference to the ID numbers in any of the files. Any help would be appreciated.

Thanks

Greg
Greg,

It appears as though your EZFlora device is being registered with the Insteon plugin instead of the EZFlora plugin. From the "Insteon Configuration" tab go into the "Manage Devices" section and verify that your EZFlora ID is not showing up in the list of registered devices. If it doesn't show up there, you may need to manually search the Insteon.ini file and make sure that it is not listed there and let me know the results.

Thanks,

Adam
Reply With Quote
  #3  
Old March 22nd, 2013, 12:04 PM
gregtee gregtee is offline
Seer Plus
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 92
Thanks Adam, that seems to have fixed things.

-Greg
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:23 AM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC