www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > Security Systems Plug-ins > Security System Discussion > HAI/OMNI Panel for HS3 Plug-in (rmasonjr)

HAI/OMNI Panel for HS3 Plug-in (rmasonjr) Discussion about Rob Mason's HAI/OMNI Panel Plug-in

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old July 16th, 2018, 09:08 AM
rmasonjr's Avatar
rmasonjr rmasonjr is offline
OverSeer
 
Join Date: May 2001
Location: Brookhaven, MS USA
Posts: 6,525
Quote:
Originally Posted by GEN View Post
I still don't have locks working. They appear in the plug-in config and I can add them to HS3, but lock/unlock doesn't feedback to HS3.

Plug-in Log
14/07/2018 14:03:13 [2] [-->LOCK: 0 / LOCKED]
14/07/2018 14:03:13 [2] [-->LOCK: 0 0 0/-]
14/07/2018 14:03:13 [2] [-->LOCK:]
14/07/2018 14:03:13 [2] [---->AccessControlLock]
14/07/2018 14:03:13 [2] [UNSOLICITED: ExtendedStatus]
14/07/2018 14:03:09 [2] [-->LOCK: 1 / UNLOCKED]
14/07/2018 14:03:09 [2] [-->LOCK: 0 0 0/-]
14/07/2018 14:03:09 [2] [-->LOCK:]
14/07/2018 14:03:09 [2] [---->AccessControlLock]
14/07/2018 14:03:09 [2] [UNSOLICITED: ExtendedStatus]

The HS3 device attached to this lock shows value 0 regardless.

If I select LOCK/UNLOCK from HS3 device then the locks do indeed lock and unlock but again HS3 device doesn't update and always shows

Status 0 = OFF
Value 0 = "Unlocked"

I've removed the HS3 devices and re-added them via the plug-in, no change.

Any idea's?
Your logs look exactly like another user's logs - that entry LOCK: 0 0 0/- shows that the lock number is not coming back from the panel/SDK. I'm still looking into this to see how to handle.
__________________

HS3Pro Running on a Raspberry Pi2 (Raspbian)
64 Z-Wave Nodes, 162 Events, 293 Devices
UPB modules via OMNI plugin/panel
Plugins: Z-Wave, BLRF, OMNI, HSTouch, weatherXML, EasyTrigger
HSTouch Clients: 3 Android, 1 Joggler
  #22  
Old July 16th, 2018, 09:09 AM
rmasonjr's Avatar
rmasonjr rmasonjr is offline
OverSeer
 
Join Date: May 2001
Location: Brookhaven, MS USA
Posts: 6,525
Quote:
Originally Posted by cowsr4eating View Post
Rob,

I've been seeing weird behavior with some of my HS3 events not working the past few days. What I found is when I set an Omni light to "on" in the web portal (also via an event or HStouch) it comes on briefly, then turns back off. I sent you a log with this issue. I saw a weird error about Zone 25. I need to look into that separately. All of my omni lights are UPB. Off works fine, it is turning them back on that does not work.

Knowing some people had issues with lights dimming I tried to see if this behavior changed with UPB dim enabled or disabled. Does not matter. If dimming is enabled or not the lights behave the same way.

Thanks,

Guy
Thanks - I received the logs and will see what I can find out.
  #23  
Old July 16th, 2018, 09:11 AM
rmasonjr's Avatar
rmasonjr rmasonjr is offline
OverSeer
 
Join Date: May 2001
Location: Brookhaven, MS USA
Posts: 6,525
Quote:
Originally Posted by madas View Post
Still having the disconnect problem. Once my HS and HA lose connection it never returns. I pm'd you the full log but here are the last few entries

7/14/2018 2:47:53 AM [2] [CONNECTION STATUS: Connection Reset By Peer]
7/14/2018 2:47:56 AM [2] [CONNECTION STATUS: Retrying]
7/14/2018 2:48:01 AM [2] [CONNECTION STATUS: Disconnected]

Then it sat till 7AM and i had to restart the plugin
I'm not sure what else to try. It looks like it tried to reconnect for 5 seconds then gave up. I'll see if there are any connection settings I'm missing.
  #24  
Old July 16th, 2018, 09:26 AM
madas madas is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Jul 2015
Location: CT, USA
Posts: 186
Quote:
Originally Posted by rmasonjr View Post
I'm not sure what else to try. It looks like it tried to reconnect for 5 seconds then gave up. I'll see if there are any connection settings I'm missing.
Is it supposed to retry indefinitely? or just a single retry?
  #25  
Old July 16th, 2018, 12:18 PM
cowsr4eating cowsr4eating is offline
Seer Plus
 
Join Date: May 2013
Location: USA
Posts: 121
Rob,

I disabled/enabled the Omni plugin and rebooted the HS3 server. Same problem turning on lights via HS3. Snaplink works fine.

I restored backup and v3.0.2.13 controls lights for me. Since no one else is reporting this problem I'm a little stumped as to what would be unique to my config. I re-ran the same test with debug level logging. Logs identical except for one line:
vx.x.x.14 (does not work):
[-->Unsolicited: Unit=[4] status=[100]/[LEVEL 0%] type=[4] / []]

vx.x.x.13 (does work):
[-->Unsolicited: Unit=[4] status=[200]/[LEVEL 100%] type=[4] / []]

Full .13 log emailed to you for comparison.

Guy
  #26  
Old July 16th, 2018, 01:12 PM
rmasonjr's Avatar
rmasonjr rmasonjr is offline
OverSeer
 
Join Date: May 2001
Location: Brookhaven, MS USA
Posts: 6,525
Quote:
Originally Posted by cowsr4eating View Post
Rob,

I disabled/enabled the Omni plugin and rebooted the HS3 server. Same problem turning on lights via HS3. Snaplink works fine.

I restored backup and v3.0.2.13 controls lights for me. Since no one else is reporting this problem I'm a little stumped as to what would be unique to my config. I re-ran the same test with debug level logging. Logs identical except for one line:
vx.x.x.14 (does not work):
[-->Unsolicited: Unit=[4] status=[100]/[LEVEL 0%] type=[4] / []]

vx.x.x.13 (does work):
[-->Unsolicited: Unit=[4] status=[200]/[LEVEL 100%] type=[4] / []]

Full .13 log emailed to you for comparison.

Guy
Good info, Guy - thanks
  #27  
Old July 16th, 2018, 01:13 PM
rmasonjr's Avatar
rmasonjr rmasonjr is offline
OverSeer
 
Join Date: May 2001
Location: Brookhaven, MS USA
Posts: 6,525
Quote:
Originally Posted by madas View Post
Is it supposed to retry indefinitely? or just a single retry?
I'm not real sure. The SDK hides some of the connection routines for me, so I'm not sure. Going to dig around a little and see what I can find out...
  #28  
Old July 16th, 2018, 01:30 PM
cowsr4eating cowsr4eating is offline
Seer Plus
 
Join Date: May 2013
Location: USA
Posts: 121
I did not state, but what I did on both cases was click the "on" button in the HS3 web portal. I used the same device to be consistent, but all of my HS3 light/fan devices behave the same way.

Light come on for maybe 1 second, then go off. In the web portal the lights show as "on" briefly, then go back to "off".
  #29  
Old July 16th, 2018, 05:19 PM
Pete's Avatar
Pete Pete is online now
OverSeer
 
Join Date: Jan 2001
Location: House
Posts: 15,427
Here tested my test hallway UPB light switch.

On works. Off works. Dim dims for a second or two then shuts off the lamp.

Here is the debug stuff.

ON


7/16/2018 4:20:17 PM [2] [--> Unit 51 changed status. Updating Homeseer...]
7/16/2018 4:20:17 PM [2] [-->Unsolicited: Unit=[51] status=[1]/[ON] type=[4] / []]
7/16/2018 4:20:17 PM [2] [-->UNIT: desc=[] number=[51] name=[Hallway Back]]
7/16/2018 4:20:17 PM [2] [---->Unit]
7/16/2018 4:20:17 PM [2] [UNSOLICITED: ExtendedStatus]
7/16/2018 4:20:17 PM [2] [Unit_On: unitId=51 ]
7/16/2018 4:20:17 PM [2] [SetIOMulti: CC.Ref=[1816] CC.ControlValue=[255]]

OFF

7/16/2018 4:20:34 PM [2] [UNSOLICITED: ExtendedStatus]
7/16/2018 4:20:33 PM [2] [Unit_Off: unitId=51 ]
7/16/2018 4:20:33 PM [2] [SetIOMulti: CC.Ref=[1816] CC.ControlValue=[0]]

DIM

7/16/2018 4:20:40 PM [2] [--> Unit 51 changed status. Updating Homeseer...]
7/16/2018 4:20:40 PM [2] [-->Unsolicited: Unit=[51] status=[100]/[LEVEL 0%] type=[4] / []]
7/16/2018 4:20:40 PM [2] [-->UNIT: desc=[] number=[51] name=[Hallway Back]]
7/16/2018 4:20:40 PM [2] [---->Unit]
7/16/2018 4:20:40 PM [2] [--> unitType=4]


7/16/2018 4:20:40 PM [2] [Unit_Dim: unitId=51 dimVal=45]
7/16/2018 4:20:40 PM [2] [SetIOMulti: CC.Ref=[1816] CC.ControlValue=[45]]
7/16/2018 4:20:34 PM [2] [--> Unit 51 changed status. Updating Homeseer...]
7/16/2018 4:20:34 PM [2] [-->Unsolicited: Unit=[51] status=[0]/[OFF] type=[4] / []]
7/16/2018 4:20:34 PM [2] [-->UNIT: desc=[] number=[51] name=[Hallway Back]]
7/16/2018 4:20:34 PM [2] [---->Unit]
__________________
- Pete

Automator

HS3 Pro & Lite Edition Beta 3.0.0.4449

HS3 Wintel Touch | Ubuntu 16.04 64 bit | Oracle Windows Virtual Box ==> for Wintel only SAPI and HS3 plugins | Speech - Microsoft SAPI - Neospeech - Amazon Echo | Hardware | Haswell Intel iSeries 3 - 16Gb | Pine64 - 2Gb computers | Openpeak Intel Atom SoC tabletop touchscreens (15 HS tabletop tablets) | Touchscreens - Windows embedded POE connected |Light switches - X10,UPB, ZWave and Zigbee | Firewall - PFSense - 2 WAN plus 4 LAN interfaces | Network - Gb managed switches / POE WAP(s) | CCTV - Zoneminder IPHD cams - variety | Audio - Russound - AB8SS | Security - Leviton HAI Omni Pro 2 | Weather - Davis Vantage Vue - MeteoStick - WeeWx | 1-Wire - AAG, Midon and HB | OWFS - Mosquitto - Node Red - Python - RPi Stretch - OpenWRT
  #30  
Old July 16th, 2018, 05:30 PM
rmasonjr's Avatar
rmasonjr rmasonjr is offline
OverSeer
 
Join Date: May 2001
Location: Brookhaven, MS USA
Posts: 6,525
Quote:
Originally Posted by Pete View Post
Here tested my test hallway UPB light switch.

On works. Off works. Dim dims for a second or two then shuts off the lamp.

Here is the debug stuff.

ON


7/16/2018 4:20:17 PM [2] [--> Unit 51 changed status. Updating Homeseer...]
7/16/2018 4:20:17 PM [2] [-->Unsolicited: Unit=[51] status=[1]/[ON] type=[4] / []]
7/16/2018 4:20:17 PM [2] [-->UNIT: desc=[] number=[51] name=[Hallway Back]]
7/16/2018 4:20:17 PM [2] [---->Unit]
7/16/2018 4:20:17 PM [2] [UNSOLICITED: ExtendedStatus]
7/16/2018 4:20:17 PM [2] [Unit_On: unitId=51 ]
7/16/2018 4:20:17 PM [2] [SetIOMulti: CC.Ref=[1816] CC.ControlValue=[255]]

OFF

7/16/2018 4:20:34 PM [2] [UNSOLICITED: ExtendedStatus]
7/16/2018 4:20:33 PM [2] [Unit_Off: unitId=51 ]
7/16/2018 4:20:33 PM [2] [SetIOMulti: CC.Ref=[1816] CC.ControlValue=[0]]

DIM

7/16/2018 4:20:40 PM [2] [--> Unit 51 changed status. Updating Homeseer...]
7/16/2018 4:20:40 PM [2] [-->Unsolicited: Unit=[51] status=[100]/[LEVEL 0%] type=[4] / []]
7/16/2018 4:20:40 PM [2] [-->UNIT: desc=[] number=[51] name=[Hallway Back]]
7/16/2018 4:20:40 PM [2] [---->Unit]
7/16/2018 4:20:40 PM [2] [--> unitType=4]


7/16/2018 4:20:40 PM [2] [Unit_Dim: unitId=51 dimVal=45]
7/16/2018 4:20:40 PM [2] [SetIOMulti: CC.Ref=[1816] CC.ControlValue=[45]]
7/16/2018 4:20:34 PM [2] [--> Unit 51 changed status. Updating Homeseer...]
7/16/2018 4:20:34 PM [2] [-->Unsolicited: Unit=[51] status=[0]/[OFF] type=[4] / []]
7/16/2018 4:20:34 PM [2] [-->UNIT: desc=[] number=[51] name=[Hallway Back]]
7/16/2018 4:20:34 PM [2] [---->Unit]
Thanks Pete - would you try something for me?

Delete the device in the plugin config screen - just click the little checkbox.
Re-create the device with the checkbox.
Go through your ON/OFF/Dim again and see if you get the same results.
  #31  
Old July 16th, 2018, 07:25 PM
Pete's Avatar
Pete Pete is online now
OverSeer
 
Join Date: Jan 2001
Location: House
Posts: 15,427
Recreated UPB lightswitch device/unit in HS3.

On, Off and Dim.

On and Off work fine.

Dim dims for a few seconds then shuts off the device.

Last edited by Pete; July 16th, 2018 at 07:40 PM.
  #32  
Old July 16th, 2018, 09:17 PM
eallen40 eallen40 is offline
Seer
 
Join Date: Jan 2014
Location: NY
Posts: 38
I did the update last night, everything seems to work except now when i turn on my lights they turn off 2 seconds later. I was using the link device feature in homeseer to control my insteon lights through the Leviton touchpad. when i disable this feature the light stop turning off but, i lose control through my Leviton touchpads.

Any suggestions? What change that would cause this feature to stop working?
  #33  
Old July 17th, 2018, 09:29 AM
rmasonjr's Avatar
rmasonjr rmasonjr is offline
OverSeer
 
Join Date: May 2001
Location: Brookhaven, MS USA
Posts: 6,525
Quote:
Originally Posted by eallen40 View Post
I did the update last night, everything seems to work except now when i turn on my lights they turn off 2 seconds later. I was using the link device feature in homeseer to control my insteon lights through the Leviton touchpad. when i disable this feature the light stop turning off but, i lose control through my Leviton touchpads.

Any suggestions? What change that would cause this feature to stop working?
It's likely the same issue reported above. Can you post your log snippet where you turned it on and it turned off?
  #34  
Old July 17th, 2018, 12:08 PM
bjhampe bjhampe is offline
Seer Plus
 
Join Date: Oct 2016
Location: United States
Posts: 77
Rob,

More info on this for you. I have Z-Wave devices on the HT-ZEE that I have virtual devices on the Omni for control that are exhibiting the same issues others are having.
  #35  
Old July 17th, 2018, 12:40 PM
Pete's Avatar
Pete Pete is online now
OverSeer
 
Join Date: Jan 2001
Location: House
Posts: 15,427
Configured three light switches for testing (need to do more to configure one Zigbee lamp switch and will add maybe today).

Name:  omnitest.jpg
Views: 23
Size:  21.3 KB

I can control same light switch via Homeseer 3

X10 - CM11A plugin
UPB - UPB plugin
ZWave - HS3 ZWave

Zigbee - OP2 Zigbee controller only.

Tested one ZWave unit connected to the OmniPro VRCOP.
Same device plugged in to the HS3 ZNet RPi ON, OFF and Dim work fine.

ON

7/17/2018 11:35:16 AM [2] [--> Unit 65 changed status. Updating Homeseer...]
7/17/2018 11:35:16 AM [2] [-->Unsolicited: Unit=[65] status=[1]/[ON] type=[10] / []]
7/17/2018 11:35:16 AM [2] [-->UNIT: desc=[] number=[65] name=[Z-Wave-1]]
7/17/2018 11:35:16 AM [2] [---->Unit]
7/17/2018 11:35:16 AM [2] [UNSOLICITED: ExtendedStatus]
7/17/2018 11:35:15 AM [2] [Unit_On: unitId=65 ]

OFF

7/17/2018 11:35:21 AM [2] [--> Unit 65 changed status. Updating Homeseer...]
7/17/2018 11:35:20 AM [2] [-->Unsolicited: Unit=[65] status=[0]/[OFF] type=[10] / []]
7/17/2018 11:35:20 AM [2] [-->UNIT: desc=[] number=[65] name=[Z-Wave-1]]
7/17/2018 11:35:20 AM [2] [---->Unit]
7/17/2018 11:35:20 AM [2] [UNSOLICITED: ExtendedStatus]
7/17/2018 11:35:20 AM [2] [Unit_Off: unitId=65 ]
7/17/2018 11:35:20 AM [2] [SetIOMulti: CC.Ref=[1746] CC.ControlValue=[0]]

DIM

7/17/2018 11:35:24 AM [2] [--> Unit 65 changed status. Updating Homeseer...]
7/17/2018 11:35:24 AM [2] [-->Unsolicited: Unit=[65] status=[100]/[LEVEL 0%] type=[10] / []]
7/17/2018 11:35:24 AM [2] [-->UNIT: desc=[] number=[65] name=[Z-Wave-1]]
7/17/2018 11:35:24 AM [2] [---->Unit]
7/17/2018 11:35:24 AM [2] [UNSOLICITED: ExtendedStatus]
7/17/2018 11:35:24 AM [2] [--> Unit 65 changed status. Updating Homeseer...]
7/17/2018 11:35:24 AM [2] [-->Unsolicited: Unit=[65] status=[100]/[LEVEL 0%] type=[10] / []]
7/17/2018 11:35:24 AM [2] [-->UNIT: desc=[] number=[65] name=[Z-Wave-1]]
7/17/2018 11:35:24 AM [2] [---->Unit]
7/17/2018 11:35:23 AM [2] [UNSOLICITED: ExtendedStatus]
7/17/2018 11:35:23 AM [2] [--> unitType=10]
7/17/2018 11:35:23 AM [2] [Unit_Dim: unitId=65 dimVal=54]
7/17/2018 11:35:23 AM [2] [SetIOMulti: CC.Ref=[1746] CC.ControlValue=[54]]

Testing one X10 Lamp module - Powerhouse LM465

OP2 Unit On, Off works fine. Dim doesn't do anything.
Tested the CM11A plugin to the same Lamp module. On, Off and Dim works fine.

Here are the debug logs

ON

7/17/2018 12:01:24 PM [2] [--> Unit 7 changed status. Updating Homeseer...]
7/17/2018 12:01:24 PM [2] [-->Unsolicited: Unit=[7] status=[1]/[ON] type=[1] / []]
7/17/2018 12:01:24 PM [2] [-->UNIT: desc=[] number=[7] name=[TestA7]]
7/17/2018 12:01:24 PM [2] [---->Unit]
7/17/2018 12:01:24 PM [2] [UNSOLICITED: ExtendedStatus]
7/17/2018 12:01:24 PM [2] [Unit_On: unitId=7 ]
7/17/2018 12:01:24 PM [2] [SetIOMulti: CC.Ref=[1747] CC.ControlValue=[255]]


OFF

7/17/2018 12:01:32 PM [2] [--> Unit 7 changed status. Updating Homeseer...]
7/17/2018 12:01:32 PM [2] [-->Unsolicited: Unit=[7] status=[0]/[OFF] type=[1] / []]
7/17/2018 12:01:32 PM [2] [-->UNIT: desc=[] number=[7] name=[TestA7]]
7/17/2018 12:01:32 PM [2] [---->Unit]
7/17/2018 12:01:32 PM [2] [UNSOLICITED: ExtendedStatus]
7/17/2018 12:01:31 PM [2] [Unit_Off: unitId=7 ]
7/17/2018 12:01:31 PM [2] [SetIOMulti: CC.Ref=[1747] CC.ControlValue=[0]]

DIM NOTE: doing visual and lamp does not dim

7/17/2018 12:01:37 PM [2] [--> Unit 7 changed status. Updating Homeseer...]
7/17/2018 12:01:37 PM [2] [-->Unsolicited: Unit=[7] status=[100]/[LEVEL 0%] type=[1] / []]
7/17/2018 12:01:37 PM [2] [-->UNIT: desc=[] number=[7] name=[TestA7]]
7/17/2018 12:01:37 PM [2] [---->Unit]
7/17/2018 12:01:37 PM [2] [UNSOLICITED: ExtendedStatus]
7/17/2018 12:01:37 PM [2] [--> unitType=1]
7/17/2018 12:01:37 PM [2] [Unit_Dim: unitId=7 dimVal=46]
7/17/2018 12:01:37 PM [2] [SetIOMulti: CC.Ref=[1747] CC.ControlValue=[46]]

Last edited by Pete; July 17th, 2018 at 01:08 PM.
  #36  
Old July 17th, 2018, 05:49 PM
bjhampe bjhampe is offline
Seer Plus
 
Join Date: Oct 2016
Location: United States
Posts: 77
Another update. My Z-Wave devices on the HT-ZEE are fine as long as I don't link them to the device tied to the Omni panel. Once I link them, the issue occurs.
  #37  
Old Yesterday, 02:21 AM
Pete's Avatar
Pete Pete is online now
OverSeer
 
Join Date: Jan 2001
Location: House
Posts: 15,427
Here using the VRCOP with the Omni Pro 2 and ZNet with HS3 testing one node #16.
Both HS3 ZNet connection to node 16 and VRCOP (Omni Plugin) are configured and connected.

1 - ZNet works fine with ON, OFF and DIM
2 - VRCOP works fine with ON and OFF. Dim works for a couple of seconds then lamp goes off.

Note that status of ZNet node isn't seen when sending a command via VRCOP and vice versa.

Curiousity question to Rob.

Why is the ON button on the left instead of the right?

HS3 X10, UPB, ZWave plugins have the ON button on the right.
  #38  
Old Yesterday, 09:12 AM
rmasonjr's Avatar
rmasonjr rmasonjr is offline
OverSeer
 
Join Date: May 2001
Location: Brookhaven, MS USA
Posts: 6,525
Quote:
Originally Posted by Pete View Post
Here using the VRCOP with the Omni Pro 2 and ZNet with HS3 testing one node #16.
Both HS3 ZNet connection to node 16 and VRCOP (Omni Plugin) are configured and connected.

1 - ZNet works fine with ON, OFF and DIM
2 - VRCOP works fine with ON and OFF. Dim works for a couple of seconds then lamp goes off.

Note that status of ZNet node isn't seen when sending a command via VRCOP and vice versa.

Curiousity question to Rob.

Why is the ON button on the left instead of the right?

HS3 X10, UPB, ZWave plugins have the ON button on the right.
I should have caught that especially since all of the others are oriented differently.

That reminds me of a a white paper I read many years ago from IBM on UI design and functionality. It was so detailed on how to align prompts, labels, buttons, etc. It was interesting at the time.
  #39  
Old Yesterday, 02:51 PM
rmasonjr's Avatar
rmasonjr rmasonjr is offline
OverSeer
 
Join Date: May 2001
Location: Brookhaven, MS USA
Posts: 6,525
New version posted to fix dimming snapping back to OFF:
https://forums.homeseer.com/showthread.php?t=196821
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OMNI Plugin v3.0.2.8 rmasonjr HAI/OMNI Panel for HS3 Plug-in (rmasonjr) 78 May 14th, 2018 10:37 AM
OMNI Plugin v3.0.2.5 rmasonjr HAI/OMNI Panel for HS3 Plug-in (rmasonjr) 52 March 7th, 2018 12:29 PM
OMNI Plugin v3.0.2.4 rmasonjr HAI/OMNI Panel for HS3 Plug-in (rmasonjr) 49 December 31st, 2017 02:10 PM
Events using HAI plugin not working with OMNI plugin lakemirror HAI/OMNI Panel for HS3 Plug-in (rmasonjr) 7 August 15th, 2017 04:59 PM
Using the Omni plugin rod_tucker HAI/OnQ Panel (HS2) 4 September 2nd, 2003 01:04 PM


All times are GMT -4. The time now is 03:25 PM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC