www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > Media Plug-ins > Media Discussion > Media Controller Plug-in (3P)

Media Controller Plug-in (3P) Discussion of Media Controller DLNA-Manager Plug-in

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old May 15th, 2018, 03:09 PM
_ThaNerd_ _ThaNerd_ is offline
Seer Plus
 
Join Date: Nov 2012
Location: Canada
Posts: 80
Mi box 3

I'm planning on getting the mi box 3 Android box and was wondering if this plugin support Android boxes.
Reply With Quote
  #2  
Old May 15th, 2018, 07:22 PM
dcorsus dcorsus is offline
OverSeer
 
Join Date: Mar 2010
Location: California
Posts: 3,737
Quote:
Originally Posted by _ThaNerd_ View Post
I'm planning on getting the mi box 3 Android box and was wondering if this plugin support Android boxes.

Seriously doubt it. This PI supports DLNA compliant devices but Apple and Google are notorious for not following standards


The remote control code I added was just devices I owned (Samsung, Sony, LG, Onkyo, Roku)
Reply With Quote
  #3  
Old May 16th, 2018, 06:37 PM
_ThaNerd_ _ThaNerd_ is offline
Seer Plus
 
Join Date: Nov 2012
Location: Canada
Posts: 80
Guess I'll have to go the IR way using my global cache...
Reply With Quote
  #4  
Old May 16th, 2018, 07:19 PM
_ThaNerd_ _ThaNerd_ is offline
Seer Plus
 
Join Date: Nov 2012
Location: Canada
Posts: 80
These are the IR codes:

function, code1, hexcode1, code2, hexcode2

"BACK","sendir,1:1,1,38000,1,1,38,23,22,45,22,23,22,34,22,45 ,22,23,22,23,22,34,22,56,22,45,22,34,22,482","0000 006c 0000 000c 0026 0017 0016 002d 0016 0017 0016 0022 0016 002d 0016 0017 0016 0017 0016 0022 0016 0038 0016 002d 0016 0022 0016 01e2",,

"CURSOR DOWN","sendir,1:1,1,38000,1,1,39,22,22,45,22,23,22,34,23,44, 23,22,23,22,23,33,23,44,23,44,23,22,23,503","0000 006c 0000 000c 0027 0016 0016 002d 0016 0017 0016 0022 0017 002c 0017 0016 0017 0016 0017 0021 0017 002c 0017 002c 0017 0016 0017 01f7",,

"CURSOR ENTER","sendir,1:1,1,38000,1,1,39,22,22,45,23,22,23,33,23,44 ,23,22,23,22,23,55,23,33,23,22,23,55,23,481","0000 006c 0000 000c 0027 0016 0016 002d 0017 0016 0017 0021 0017 002c 0017 0016 0017 0016 0017 0037 0017 0021 0017 0016 0017 0037 0017 01e1",,

"CURSOR LEFT","sendir,1:1,1,38000,1,1,39,22,23,44,23,22,23,33,23,44, 23,22,23,22,23,44,23,55,23,33,23,34,22,481","0000 006c 0000 000c 0027 0016 0017 002c 0017 0016 0017 0021 0017 002c 0017 0016 0017 0016 0017 002c 0017 0037 0017 0021 0017 0022 0016 01e1",,

"CURSOR RIGHT","sendir,1:1,1,38000,1,1,39,22,23,44,23,22,23,34,22,45 ,22,23,22,23,22,56,22,23,22,23,22,45,22,504","0000 006c 0000 000c 0027 0016 0017 002c 0017 0016 0017 0022 0016 002d 0016 0017 0016 0017 0016 0038 0016 0017 0016 0017 0016 002d 0016 01f8",,

"CURSOR UP","sendir,1:1,1,38000,1,1,39,22,22,45,22,23,22,34,22,45,22 ,23,22,23,22,34,22,34,22,45,23,55,23,481","0000 006c 0000 000c 0027 0016 0016 002d 0016 0017 0016 0022 0016 002d 0016 0017 0016 0017 0016 0022 0016 0022 0016 002d 0017 0037 0017 01e1",,

"MENU HOME","sendir,1:1,1,38000,1,1,38,23,22,45,22,23,22,34,22,45, 22,23,22,23,22,45,22,23,22,34,22,45,22,504","0000 006c 0000 000c 0026 0017 0016 002d 0016 0017 0016 0022 0016 002d 0016 0017 0016 0017 0016 002d 0016 0017 0016 0022 0016 002d 0016 01f8",,

"POWER TOGGLE","sendir,1:1,1,38000,1,1,39,22,23,22,23,56,22,56,22,2 3,22,56,22,23,22,56,22,23,22,56,23,55,23,414","0000 006c 0000 000c 0027 0016 0017 0016 0017 0038 0016 0038 0016 0017 0016 0038 0016 0017 0016 0038 0016 0017 0016 0038 0017 0037 0017 019e",,

"VOLUME DOWN","sendir,1:1,1,38000,1,1,39,22,23,44,23,22,23,33,23,44, 23,22,23,22,23,55,23,56,22,23,22,34,22,481","0000 006c 0000 000c 0027 0016 0017 002c 0017 0016 0017 0021 0017 002c 0017 0016 0017 0016 0017 0037 0017 0038 0016 0017 0016 0022 0016 01e1",,

"VOLUME UP","sendir,1:1,1,38000,1,1,39,22,23,45,22,23,22,34,22,45,22 ,23,22,23,22,56,22,45,22,23,22,23,22,504","0000 006c 0000 000c 0027 0016 0017 002d 0016 0017 0016 0022 0016 002d 0016 0017 0016 0017 0016 0038 0016 002d 0016 0017 0016 0017 0016 01f8",,


There are no numeric or alphanumeric buttons that you would have on a BT keyboard. Wonder if these can be decoded as well...
Reply With Quote
  #5  
Old June 21st, 2018, 07:24 PM
_ThaNerd_ _ThaNerd_ is offline
Seer Plus
 
Join Date: Nov 2012
Location: Canada
Posts: 80
Anyone has the IR codes for Play/Pause?
Reply With Quote
  #6  
Old June 23rd, 2018, 09:31 PM
dcorsus dcorsus is offline
OverSeer
 
Join Date: Mar 2010
Location: California
Posts: 3,737
Quote:
Originally Posted by _ThaNerd_ View Post
Anyone has the IR codes for Play/Pause?

You may want to post this in threads that are more IR oriented, maybe the Global Cache forum (https://forums.homeseer.com/forumdisplay.php?f=934)
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:41 AM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC