www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > HomeSeer Products & Services > HomeSeer Software

HomeSeer Software Discussions regarding all current HomeSeer software

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old February 8th, 2018, 03:33 AM
davefollmers davefollmers is offline
Viewer
 
Join Date: Feb 2018
Location: brest
Posts: 1
How to group devices in rooms...?

Hello all,

I start moving my system from vera to homeseer and i'm still learning the system.

my question is how do i group devices in rooms on my home screen..?
i try sorting them in rooms but some devices doesn't sort together even when they are config to the same room.

Thank you

I did not find the right solution from the internet
References :

https://forums.homeseer.com/showthread.php?t=190873


Blockchain Marketing Examples
Reply With Quote
  #2  
Old February 8th, 2018, 10:19 AM
Malosa's Avatar
Malosa Malosa is offline
Super Seer
 
Join Date: Mar 2013
Location: Home
Posts: 1,536
Hi i can help you,
First you need to give your room and function a name.

first you click on tools--->setup
When u are in setup click on CUSTOM
Scroll all the way down you see this:

Device Location Display Options
Location 1 Label
(name it room)

Use Location 2
Location 2 Label
(name it whatever you want)

Untick Display Location 1 First

Thats it,

now if u add or edit a device or virtual it ask you to choose/make/change

top left under the device name.
there you can do whatever you want.


regards and welcome to homeseer


Quote:
Originally Posted by davefollmers View Post
Hello all,

I start moving my system from vera to homeseer and i'm still learning the system.

my question is how do i group devices in rooms on my home screen..?
i try sorting them in rooms but some devices doesn't sort together even when they are config to the same room.

Thank you

I did not find the right solution from the internet
References :

https://forums.homeseer.com/showthread.php?t=190873


Blockchain Marketing Examples
Attached Images
  
__________________
Preferred -> Jon's Plugins, Pushover, Phlocation, Easy-trigger,
Rfxcom, Blade Plugins, Pushbullet, homekit, Malosa Scripts



HS3Pro 3.0.0.435 on windows 7 ultimate X64 on hp quadcore laptop 8 GB. 687 Devices, 480Events
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to group devices in rooms...? smargi HS3 / HS3PRO Discussion 2 October 6th, 2017 11:51 AM
Group Devices with RA2? belias Lutron Radio RA2 Plug-In (3P) 1 September 11th, 2017 11:30 AM
Associate one group to two devices Moskus HomeSeer Z-Wave Plug-in 5 January 16th, 2013 04:53 PM
can't add certain devices to a group mnsandler Insteon Plug-in (Mark Sandler) 1 October 4th, 2008 06:09 PM
Print devices, events, and rooms? Rupp HomeSeer General Discussion Area 1 March 14th, 2006 11:35 PM


All times are GMT -4. The time now is 04:01 AM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC