www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > Camera Plug-ins > Camera Discussion > HomeSeer NetCam Plug-in

HomeSeer NetCam Plug-in The NetCam plugin provides access to network based cameras.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old December 6th, 2015, 05:31 PM
JimSpy's Avatar
JimSpy JimSpy is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Nov 2015
Location: Arizona
Posts: 337
Question Windows unable to display captured images

Why am I unable to view the NetCam captured images? On the NetCam_View page, the images contain the "broken image" icon, and when I click to view them, they all say "Windows Photo Viewer cannot open this picture because the file appears to be damaged, corrupted, or too large."
Reply With Quote
  #2  
Old December 6th, 2015, 05:44 PM
JimSpy's Avatar
JimSpy JimSpy is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Nov 2015
Location: Arizona
Posts: 337
Post PS...

Current Date/Time: 12/6/2015 2:45:00 PM
HomeSeer Version: HS3 Pro Edition 3.0.0.208
Operating System: Microsoft Windows 7 Home Premium - Work Station
System Uptime: 0 Days 0 Hours 27 Minutes 23 Seconds
IP Address: 192.168.1.105
Number of Devices: 124
Number of Events: 13

Enabled Plug-Ins
3.0.5.43: Insteon
3.0.0.11: NetCAM
Reply With Quote
  #3  
Old December 6th, 2015, 06:23 PM
Rupp's Avatar
Rupp Rupp is offline
OverSeer
 
Join Date: Jan 2001
Location: Huntsville, Al. USA
Posts: 37,009
Check the link by hovering over it and see if it's a valid link.
__________________
-Rupp
Reply With Quote
  #4  
Old December 19th, 2015, 02:10 PM
JimSpy's Avatar
JimSpy JimSpy is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Nov 2015
Location: Arizona
Posts: 337
It does not come up as a valid link. The pointer turns into a hand, but it does not display a link in the lower right corner.
Reply With Quote
  #5  
Old December 21st, 2015, 06:43 PM
JimSpy's Avatar
JimSpy JimSpy is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Nov 2015
Location: Arizona
Posts: 337
Sooooo....what am I doing wrong?
Reply With Quote
  #6  
Old December 26th, 2015, 03:01 PM
JimSpy's Avatar
JimSpy JimSpy is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Nov 2015
Location: Arizona
Posts: 337
Anyone? Anyone? Buehler?
Reply With Quote
  #7  
Old December 26th, 2015, 04:48 PM
Rupp's Avatar
Rupp Rupp is offline
OverSeer
 
Join Date: Jan 2001
Location: Huntsville, Al. USA
Posts: 37,009
You will want to put in a help desk request for this issue.
Reply With Quote
  #8  
Old February 26th, 2016, 10:39 AM
dhalsall dhalsall is offline
Seer Plus
 
Join Date: Nov 2015
Location: Ontario
Posts: 122
Thanks for the update Jim... Looks like they'll have a resolution by year end

Sent from my SGH-I337M using Tapatalk
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Want to display random images from folder paul HS3Touch General Discusion 4 November 6th, 2015 10:40 PM
Multiple images to display and view. zimmer62 HSTouch™ 2 November 26th, 2008 05:11 PM
Error ***:ConfigIO - Unable to display configuration dialog because: Unable to show m connoleg ACRF Processor (3P) 5 October 16th, 2006 02:29 PM
Viewing Captured Camera images CFGuy Message Server 5 May 25th, 2004 05:41 PM


All times are GMT -4. The time now is 03:42 PM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC