www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > 3rd Party Plug-Ins/Scripts > Plug-ins by Author > Click Here for List of Author Forums > Blade Plug-Ins > BLML2HS (3P)

BLML2HS (3P) Discussion of Blade's BLM2HS Plug-in

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old May 15th, 2015, 02:48 PM
pyspilf's Avatar
pyspilf pyspilf is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Nov 2007
Location: Spain
Posts: 363
Question About decimals in device values

Is it configurable or does the plugin round the device values to the nearest integer by design?

I see, for example, wind speed with a value of 2.2 in HS and what I get in ML is 2. If it is, say 2.6, I get 3.

Is there any way to get the full value sent over the interface?

Before with HS2 without decimals I knew I had to divide by 100 with MLMath in ML, but now the decimal part seems to be lost...

Thanks
__________________
HS3 Pro Edition 3.0.0.318| Plug-Ins Enabled: Sonos 3.1.0.2, RFXCOM 30.0.0.35, X10 3.0.0.36, IPThermostat 3.4.0.0, Pushover 3P 0.0.0.30, Blue-Iris 3.0.22.30668, Z-Wave 3.0.1.87, BLML2HS 2.0.28.0 | Win 7 32-bit | Intel Atom D2550 @ 1.86GHz 4GB RAM
Reply With Quote
  #2  
Old May 15th, 2015, 02:51 PM
Blade's Avatar
Blade Blade is offline
OverSeer
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ontario Canada
Posts: 7,024
I will check the code.
__________________
Cheers,
Bob
Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board
Reply With Quote
  #3  
Old May 15th, 2015, 02:56 PM
pyspilf's Avatar
pyspilf pyspilf is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Nov 2007
Location: Spain
Posts: 363
Great, thanks! By the way, love the ability in this plugin to rename the variables being sent over to ML, one thing I really would have loved all those years with the MLHS plugin

(before Krumpy takes offense, that plugin always worked very well for me for a long time!!)
Reply With Quote
  #4  
Old May 15th, 2015, 03:00 PM
Blade's Avatar
Blade Blade is offline
OverSeer
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ontario Canada
Posts: 7,024
Try 2.0.17 in the HS3 updater and let me know
Reply With Quote
  #5  
Old May 15th, 2015, 03:15 PM
pyspilf's Avatar
pyspilf pyspilf is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Nov 2007
Location: Spain
Posts: 363
Wow, that was fast! Values now coming over with decimals, great!

Thanks a lot
Reply With Quote
  #6  
Old May 15th, 2015, 03:23 PM
Blade's Avatar
Blade Blade is offline
OverSeer
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ontario Canada
Posts: 7,024
No problem
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to Parse device string and create device values dhellis Script & Plug-In Development 6 October 8th, 2012 02:41 PM
Device Status and Device Values not updating jake92 Plug-In Development 2 January 31st, 2012 03:24 AM
Reduce decimals renaatdb MCS Temperature 2 May 3rd, 2008 05:58 PM
How to remove extended decimals GreenAcres HomeSeer General Discussion Area 1 March 28th, 2008 08:20 AM
Using decimals in calculations Wadenut MCS Temperature 2 March 7th, 2008 04:29 PM


All times are GMT -4. The time now is 10:11 PM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC