www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > HomeSeer Products & Services > HomeSeer Software > Z-Tool+

Z-Tool+ Discussions about Z-Tool+ Z-Wave installation software

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old December 12th, 2015, 03:11 PM
donstephens's Avatar
donstephens donstephens is offline
OverSeer
 
Join Date: Dec 2001
Location: Hamilton, MT
Posts: 2,631
Z-Wave Tool doesn't see my network

Using HS3 version 3.0.0.208 and Z-Wave plugin 3.0.1.25 with Z-troller.

When I use the app on my phone it doesn't see my zwave network.

The phone is on my LAN.

Will this app only work with the new Z-Net?
__________________
Don
Reply With Quote
  #2  
Old December 12th, 2015, 04:00 PM
TomTom's Avatar
TomTom TomTom is offline
Seer Master
 
Join Date: Apr 2012
Location: USA
Posts: 1,414
I thought it was for z-net also, but I was looking some other details about z-tool features a few weeks ago and z-net wasn't listed as a requirement.

Requirements
  • Any HS3 or HS3PRO-powered HomeSeer system (including all HomeTrollers), v3.0.0.194 or later.
  • Z-Wave plug-in v3.0.1.23 or later.
  • WiFi connection to HomeSeer system network (must be LAN connection)."
__________________
Tom
baby steps...starting again with HS3
HS3Pro: Z-NET & 80 Z wave Devices,
HSTouch: 4 Joggler (Android Kitkat), 2 iPhone, 3 iPads
Whole House Audio: 5 SqueezePlay Jogglers w Bose Speakers
In The Works: 10 Cameras Geovision, new Adecmo/Envisalink Alarm, Arduinos
System: XP on Fanless Mini-ITX w/ SSD
Reply With Quote
  #3  
Old December 12th, 2015, 08:09 PM
donstephens's Avatar
donstephens donstephens is offline
OverSeer
 
Join Date: Dec 2001
Location: Hamilton, MT
Posts: 2,631
Beat's me. Hopefully someone else has had similar problems, and has a solution. :-)
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Z-Wave integration and Z-Tool U5tabil HomeSeer Z-Wave Plug-in 0 March 25th, 2015 10:04 AM
RECCURING event for Node X, but the device doesn't exist on the zwave network???????? cthibaud HS3 / HS3PRO Discussion 2 May 4th, 2014 04:24 AM
Does HS3 provide HS2 z-Tool type functionality natively for z-wave networks? mstukel HS3 / HS3PRO Discussion 5 July 5th, 2013 04:07 PM


All times are GMT -4. The time now is 05:54 PM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC