www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > HomeSeer Products & Services > HomeSeer Software > Z-Tool+

Z-Tool+ Discussions about Z-Tool+ Z-Wave installation software

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old January 15th, 2016, 11:01 PM
wmark wmark is offline
Seer
 
Join Date: Mar 2002
Location: Uniontown. PA USA
Posts: 65
ZTool+ and VPN

Anyone know why a VPN running on a Windows? 10 HS3 Machine would be blocking ZTool+? HSTouch works fine.
__________________
HomeSeer Version: HS3 Pro Edition 3.0.0.208
Operating System: Microsoft Windows 10 Pro - Work Station
Number of Devices: 319
Number of Events: 106

Enabled Plug-Ins
2.0.27.0: BLDenon
2.0.25.0: BLLAN
2.0.6.0: BLPlugins
2.0.111.0: BLRadar
2.0.83.0: BLRF
1.0.3.0: BLShutdown
2.0.40.0: BLSpeech
3.0.0.21: EasyTrigger
3.0.0.91: HSTouch Server
3.0.5857.37252: UltraGCIR3
3.0.0.40: weatherXML
3.0.0.36: X10
3.0.1.54: Z-Wave
Reply With Quote
  #2  
Old January 16th, 2016, 08:03 AM
dmurphy dmurphy is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Aug 2004
Location: North East
Posts: 399
Mine works thru vpn, on this weeks released version. I had no luck with previous version
__________________
HS3 Pro Edition 3.0.0.208 (Windows) / zNet / HSTouch Server:,BLUPS:,BLPlugins:,NetCAM:,weatherXML:,BLRadar:,Z-Wave:,EasyTrigger:,BLBackup:,UltraGCIR3:,RFXCOM:,Current Cost 3P
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
vpn, ztool-

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ztool Thomas Fretwell HomeSeer Software 0 December 2nd, 2015 01:36 AM
Ztool+ and multiple znets kenrad Z-Tool+ 3 September 11th, 2015 12:25 AM
ztool 1.0.0.2, wn7 64, smartstick, help.... please... aoz HS2 / HSPRO 4 October 6th, 2011 08:24 AM


All times are GMT -4. The time now is 01:30 AM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC