www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > Media Plug-ins > Media Discussion > SqueezeBox Plug-In (3P)

SqueezeBox Plug-In (3P) Discussion area for the SqueezeBox plug-in by PCP.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old February 12th, 2017, 06:16 PM
jadkins jadkins is offline
Viewer
 
Join Date: Feb 2017
Location: Pennsylvania, USA
Posts: 2
Squeezbox Plugin Multiple Error, Multiple Frustrations

Hello,
Recently new Homeseer user equally frustrated at the lack of proper MusicAPI integration with HSTouch and I've given up trying to find answers on the forum. I have some standing issues I was hoping to resolve:

First the errors:
I'm not sure if this is a SB Plugin Error or an error kicking back from LMS/uPnP Bridge plugin.

1. In my HS3 log I get the following errors:
Squeezebox (Player_XXXXXX) GetMatch not implemented for player Office Sonos

2. DEBUG Detected thermnumber was not previously saved, using index numbers.


Additional Questions:
When I use the Music Selector to pick Artist, Album, Tracks and then select the track I want to play (even if its the last song of the Album), it ALWAYS starts on the first song. Is this by design? Is there an easier or better way to pick music by track.

I'm also clueless about why playlists or genres result in a crash or lockup.
I can only guess that these are unsupported features?

Finally wondering if there is a way to group my players in either HSTouch directly or through an event/script in HS3?

I've search high/low on these forums looking for these answers to no avail. Hoping someone may be able to shed some light?

Thank you for your time.

Jay
Attached Images
 
Reply With Quote
  #2  
Old February 12th, 2017, 10:59 PM
pcp pcp is offline
Super Seer
 
Join Date: Jan 2006
Location: MA
Posts: 1,678
Is this error when you navigate in an HSTouch screen? Alos when you refer to the Music selector, is it the one in HSTouch?

Otherwise yes the HSTouch Music integration is not where we wish it would be. Not for lack of trying to work things out. Looks at other posts in this forum; some users are using LMS web pages with a skin to navigate the media in HSTouch (https://board.homeseer.com/showthread.php?t=180045)
Reply With Quote
  #3  
Old February 12th, 2017, 11:28 PM
jadkins jadkins is offline
Viewer
 
Join Date: Feb 2017
Location: Pennsylvania, USA
Posts: 2
Hello,
Thanks for the reply. Yes it is happening when I navigate through the HSTouch screen.
And yes I'm using the music selector list box built into HSTouch.

I did see the post you reference and if there are no fixes in sight, I'll try that route as it appears folks have been asking for these changes for years.
Really unfortunate.

Thanks you!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HTML links - easy way to have multiple ports, and multiple domain/ip addresses? drozwood90 HomeSeer General Discussion Area 1 November 18th, 2010 01:40 PM
Does this plugin support multiple thermostats on multiple serial ports? BrettS HomeSeer RCS Serial Thermostat Plug-in 4 August 30th, 2010 09:36 PM
Multiple Rain8Nets on Multiple Serial Ports possible? amblix auto mcsSprinklers 1 July 30th, 2007 11:45 AM
Receiving multiple RF commands in a short amount of time from multiple sources mbolgiano HomeSeer General Discussion Area 3 September 10th, 2004 08:11 AM
Multiple x10 commands from multiple rf sources in a short amount of time mbolgiano Programming with HomeSeer 1 September 7th, 2004 02:00 PM


All times are GMT -4. The time now is 03:26 AM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC