www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > Security Systems Plug-ins > Security System Discussion > HAI Panel for HS3 Plug-in (rmasonjr)

HAI Panel for HS3 Plug-in (rmasonjr) Discussion about Rob Mason's HAI Panel Plug-in

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old May 19th, 2017, 01:36 PM
scottp73 scottp73 is offline
Seer
 
Join Date: Dec 2007
Location: Illinois
Posts: 74
Thermostat reading in Celsius and not Fahrenheit

When I have Homeseer Setup on Windows the HAI Plugin works Great with the thermostats reading in Fahrenheit .

When I Run Homeseer on the SEL (Linux) With No changes on the OmniPro II. I always get the Thermostats on the plugin showing in Celsius. I can't seem to get that to change to Fahrenheit.

I want it to show Fahrenheit.

On both setups the Plugin was setup the same. Homeseer setups Are also setup the same from what I can see.

Thanks in advance for all you help with this.
Reply With Quote
  #2  
Old May 22nd, 2017, 10:37 AM
rmasonjr's Avatar
rmasonjr rmasonjr is offline
OverSeer
 
Join Date: May 2001
Location: Brookhaven, MS USA
Posts: 5,843
I was able to reproduce this issue by removing and re-adding my thermostat over the weekend. It reverted to Celsius when my panel is configured for Fahrenheit.

I'm going to move the F/C setting to the plugin instead of relying on the SDK. All temperatures are sent/received in OmniTemp format so I can convert to F/C pretty easily.

I'll try to get this added asap - mine thermostat is 'down' until I get it fixed
__________________

HS3Pro Running on a Raspberry Pi2 (Raspbian)
59 Z-Wave Nodes, 162 Events, 293 Devices
UPB modules via HAI plugin/panel
Plugins: Z-Wave, BLRF, HAI, HSTouch, weatherXML, EasyTrigger
HSTouch Clients: 3 Android, 1 Joggler
Reply With Quote
  #3  
Old May 24th, 2017, 06:06 PM
scottp73 scottp73 is offline
Seer
 
Join Date: Dec 2007
Location: Illinois
Posts: 74
Thanks So Much for all the Work that you do with this Plug-in!!!!!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Change units from Fahrenheit to Celsius? alexwaslin ZWave 22 September 3rd, 2011 07:35 AM
Using RCS Serial plugin in Celsius rather than Fahrenheit mode cfurman HomeSeer RCS Serial Thermostat Plug-in 1 February 10th, 2009 02:00 AM
Convert from Fahrenheit to Celsius in speak event markus.bergvoll HSM100™ Multi-Sensor 0 October 28th, 2008 11:48 AM
Fahrenheit versus Celsius MasterMog pjc 3145A 1 August 21st, 2006 01:26 AM
Celsius to Fahrenheit conversion timevex Script & Plug-In Development 3 May 8th, 2002 07:25 PM


All times are GMT -4. The time now is 11:00 AM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC